Nieuwe uitgave E-Magazine Jeugd Voetbal Journaal


Het nieuws over het het jeugdvoetbal in Nederland

UITHOORN, 20120808 -- Het Jeugd Voetbal Journaal zal 8 x per jaar verschijnen. Iedere voetballiefhebber kan zich inschrijven om dit blad gratis te ontvangen. De jeugd heeft de toekomst. Zeker binnen het voetbal neemt de jeugd een belangrijkere plaats in dan de senioren. Willen we niet dat de jongste jeugd plezier beleeft aan het spelletje voetbal? Dat het kader de kinderen naar de zin maakt en ouders met plezier vanaf de zijlijn toekijken? Dat is ook de reden dat de redactie van JVJ echt gaat schrijven over het jeugdvoetbal, niet alleen technisch maar ook organisatorisch komt iedereen aan bod.

Het magazine zal veel informatie bevatten over het jeugdvoetbal. Van top-jeugd tot en met de F pupillen. Inmiddels komen van diverse clubs de eerste berichten binnen en steeds meer mensen maken gebruik via onze site gratis in te schrijven en het Magazine te ontvangen. Inschrijven op dit gratis magazine is makkelijk en ga naar www.jeugdtrainers.com/mailing en je bent lid. 

De eerste uitgave komt 3e week augustus uit. De onderwerpen die hierin komen zijn o.a.

FC Volendam en Hoofd jeugd Opleiding Richard Stricker;

SC Muiden en het gevecht over het voortbestaan;

Maar ook een mooi verhaal over Floris Quaedvlieg, die bij sc Muiden begon als F pupil en inmiddels is weggescout door AJAX;

Moeten we niet meer letten op de voeding bij sportende kinderen?

Hoe kunnen we het kader behouden:

En nog veel meer onderwerpen   

U wilt het blad ook ontvangen? Dat kan https://www.jeugdtrainers.com/mailing en schrijf je gratis in.


Deel: ' Nieuwe uitgave E-Magazine Jeugd Voetbal Journaal '
Lees ook