Nieuwe vacaturesite antwoord op personeelstekort luchtvaart


Reismedia lanceert vacaturesite voor banen in de luchtvaartsector: www.aviabanen.net

DRIEBERGEN, 20080819 -- De luchtvaartindustrie is dringend op zoek naar personeel. Vooral het aantal technische vacatures is groot. Om een belangrijke bijdrage te leveren aan het oplossen van het personeelstekort heeft internetuitgever Reismedia speciaal voor de luchtvaartsector de vacaturesite aviabannen.net gelanceerd. Reismedia is uitgever van websites als Luchtvaartnieuws.nl, Zakenreisnieuws.nl en Reisindustriejobs.net.

"De luchtvaartindustrie heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Er is daardoor behoefte aan allerlei soorten luchtvaartpersoneel. Er is niet alleen een grote behoefte aan technici, piloten en cabinepersoneel, maar ook aan ondersteunend personeel", zegt Rob Somsen, directeur van Reismedia.

"Het valt niet mee om een duidelijk overzicht van de diverse vacatures te krijgen. Het ene bedrijf plaatst de vacatures in dagbladen, het ander in een lokaal blaadje of op internet. Aviabanen.net moet wat ons betreft het centrale platform worden voor vraag en aanbod van banen in de hele luchtvaartsector."

De website is gekoppeld aan de succesvolle website Luchtvaartnieuws.nl. Somsen: "Vanuit het nieuws dat we dagelijks bieden nemen we potentile nieuwe medewerkers bij de hand richting de vacaturesite, die deel uitmaakt van ons netwerk."

Over Reismedia
Reismedia is actief op het Internet sinds april 2002 met de websites Luchtvaartnieuws.nl, Zakenreisnieuws.nl, Reisindustriejobs.net, Hotelbanen.net, Luchtvaart.tv, Mijnluchtvaart.nl, Mijnzakenreis.nl en Reisinbeeld.nl. De websites voorzien professionals in de reiswereld, zakenreizigers en andere genteresseerden van dagelijks objectief nieuws, vacatures en handige weblinks. Daarnaast verzorgen een aantal bekende columnisten wekelijkse columns.

Aviabanen.net bedient drie Nederlandse taalgebieden: Nederland, Belgi en de Nederlandse Antillen en Aruba.
Luchtvaartbanen- en Opleidingenmarkt.

Banenmarkt
"Naast de nieuwe banensite organiseert Reismedia op 20 september 2008 een Luchtvaartbanen- en Opleidingenmarkt op Eindhoven Airport. "We geven door middel van deze banenmarkt bedrijven die actief zijn in de luchtvaartsector een extra mogelijkheid om met potentile werknemers in contact te komen."

Bekijk de informatiefilms over de Luchtvaartbanen- en Opleidingenmarkt 2008
* Een baan in de luchtvaart als technicus en
* Een baan in de luchtvaart als piloot


Deel: ' Nieuwe vacaturesite antwoord op personeelstekort luchtvaart '
Lees ook