Nieuwe versie Dashboard DDi Factuur beschikbaar


HOOFDDORP, 20120619 -- DDi Document Software presenteert komende maand haar nieuwe dashboard voor factuurverwerking. Dit dashboard is een aanvullende functionaliteit die is ontwikkeld voor DDi Factuur, de softwareoplossing van DDi voor de automatische afhandeling van inkoopfacturen.

Het DDi Factuur Dashboard maakt het mogelijk om primaire gegevens van de factuurstroom in één oogopslag inzichtelijk te maken. Zo ontstaat een cockpit die financieel controllers bruikbare meet- en stuurinformatie biedt om het factuurverwerkingsproces nog beter in control te houden. 

Medio 2011 werd de eerste versie van het Dashboard succesvol geïntroduceerd. Daarmee kon een visuele weergave worden getoond van het aantal facturen dat nog verwerkt/gefiatteerd moet worden (Work In Progress) en het bedrag dit vertegenwoordigt. Ook het aantal afgehandelde facturen per periode (dag, week, maand, jaar) en het percentage te laat betaalde facturen behoorde tot het standaard overzicht. 

In de nieuwste versie van het DDi Factuur Dashboard kunnen deze standaard tellers naar wens van de gebruiker verder worden uitgebreid. DDi biedt hierbij ondersteuning en adviseert gebruikers desgewenst bij de verdere optimalisatie van de factuurstroom.                    

Over DDi Factuur
DDi Factuur is de standaard oplossing van DDi Document Software om inkoopfacturen snel, foutloos en volledig geautomatiseerd te verwerken. Via een koppeling met het gebruikte financiële systeem wordt iedere factuur op het juiste moment ter controle aangeboden bij de juiste budgethouder, tijdig betaald en automatisch digitaal gearchiveerd. 

Over DDi Document Software
DDi is een specialist op het gebied van Document Software. Met onze oplossingen helpen we organisaties “van Papier naar Digitaal”. Als puur Nederlands softwarehuis hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van het elektronisch vastleggen en be- en verwerkbaar maken van informatiestromen. Onze focus ligt hierbij op de creatie en/of realisatie van elektronisch archief, elektronisch dossier, automatische formulierverwerking, factuurautomatisering en purchase-to-pay.


Deel: ' Nieuwe versie Dashboard DDi Factuur beschikbaar '
Lees ook