Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Nieuwe versie RightNow Web eService Center reduceert kosten customer support

Met RightNow Web kunnen bedrijven hun klanten zelf antwoorden laten vinden op vragen en problemen over producten en diensten. De kennisbank kan op verschillende manieren gebruikt worden: via een website, e-mail, chat of via een call-center. De klanten vinden in 75% tot 90% van alle gevallen zelf on-line een oplossing, waardoor de klanten tevredenheid toeneemt en de supportkosten beperkt blijven.

Haarlem (12 oktober, 2001) RightNow Technologies kondigt de nieuwe versie van RightNow Web eService Center aan. RightNow Web 5.0 bevat een aantal belangrijke innovaties:

Naast de uitgebreide drill down zoekmogelijkheden zorgt de vernieuwde Zoek Antwoorden functie ervoor dat de inhoud van de kennisbank geautomatiseerd gerangschikt wordt in een logische, hiërarchische structuur die gebaseerd is op de manier waarop er daadwerkelijk gezocht wordt. Hierdoor kan er zelf in de grootste kennisbank toch moeiteloos gezocht worden.

Greg Gianforte, de CEO van RightNow, zegt hierover: Door het automatisch structureren van de kennis, levert RightNow een makkelijke multiple-choice aanpak voor het vinden van de gevraagde informatie. Dat is een uniek en krachtige voordeel , waardoor een superieure customer service via het Web geleverd wordt.

SmartSense:

Met SmartSense kan de emotie van de klant geanalyseerd worden, waardoor support medewerkers een waarschuwing krijgen als de klant niet tevreden is of boos is. Hier door kunnen ontevreden klanten snel gedetecteerd en op de juiste wijze geholpen worden.

Voor een effectieve service moeten klanten als echte mensen behandeld worden, en echte mensen hebben gevoelens, zegt Gianforte. We stellen support medewerkers zo in staat om snel mogelijk brandjes te signaleren en deze te blussen voordat ze escaleren

RightNow Web maakt het mogelijk om direct on-line in contact te treden met de klant en hem persoonlijk te helpen. Door het starten van een Co-Browsing sessie leiden zij de klant naar webpagina s met de gezochte informatie.

RightNow Web is beschikbaar in 15 talen. Antwoorden worden gegeven in de taal waarin de vraag gesteld wordt vanuit dezelfde kennisbank. Bedrijven kunnen hierdoor vanuit één systeem wereldwijd hun klanten ondersteunen.

RightNow Technologies

RightNow Technologies is wereldwijd een toonaangevende leverancier van Web Based Customer Service oplossingen die een snelle ROI opleveren. RightNow Web omvat ondermeer web-based selfservice, e-mail management, live-chat interactie, en service analyse. Deze functies zijn gebaseerd op een geïntegreerde architectuur, een zeer intuïtieve gebruikersinterface, en een gecentraliseerd workflow management. Het is geheel gebaseerd op een gepatenteerd, klantgedreven, zelflerende kennisbank.

Klanten van RightNow Technologies zijn onder andere, Lufthansa, Motorola, British Telecom, Nike, Nortel, Siemens en meer dan 1200 andere bedrijven. Klanten in de Benelux zijn o.a. het Ministerie van VROM, Essent, Fenestrae, Bibit en @Home.

RightNow Technologies is opgericht in 1995 en het hoofdkwartier is gevestigd in Bozeman, Montana. RightNow Technologies heeft ook vestigingen in London, Munchen en Sydney.

In Nederland wordt RightNow Technologies vertegenwoordigd door Arragon.

Meer informatie is te vinden op www.rightnow.com of neem contact op met Arragon op +31 (0) 23 5406920, of stuur een e-mail naar info@arragon.net

Voor verdere informatie:

Sean Gallagher
Arragon Internet Technology
+31 (0)23 540 6920
seang@arragon.net

Deel: ' Nieuwe versie RightNow Web eService Center '
Lees ook