Nieuwe voorjaarsmode bij ZorgSaam


APELDOORN, 20070316 -- Op 30 maart 2007 toont H en A Mode de nieuwe voorjaarsmode voor 55-plussers bij ZorgSaam, Zwolseweg 290 te Apeldoorn. Er is gelegenheid om de kleding te passen en zo nodig op maat te laten maken. De modeshow is van 10.00 tot 12.00 uur. Leden van ZorgSaam hebben op vertoon van hun ledenpas gratis toegang, niet-leden betalen ? 3,00. Aanmelden kan bij ZorgSaam, tel. 055 - 588 98 58.

H en A Mode geeft twee keer per jaar bij ZorgSaam een modeshow. H en A mode is gespecialiseerd in dames- en herenmode voor 55+. De kleding is prettig om te dragen en niet duur. Tijdens de modeshow wordt alleen de dameskleding getoond. Leden van ZorgSaam hebben een streepje voor; op vertoon van de ledenpas krijgen leden tien procent korting op hun aankopen.
Tussentijds kan er ook een beroep op H en A Mode gedaan worden; zij komen ook thuis langs. Van te voren belt een medewerker van H en A Mode op. Aan de hand van de gewenste kleuren, maat en soort kleding wordt een selectie gemaakt uit de collectie. De medewerker van H en A Mode komt op afspraak langs met een rek vol kleding. De kleding kan rustig thuis gepast worden en men kan kijken of het te combineren is met de eigen kleding. Voor zowel dames als heren is er een uitgebreide collectie, van sjiek tot vrijetijdsmode. Een bezoek van H en A Mode kan aangevraagd worden via ZorgSaam, tel. 055 - 588 98 58. Ook hier geldt: leden van ZorgSaam krijgen 10% korting op hun aankopen.

Over ZorgSaam
ZorgSaam is de wegwijzer in Zorgland, met thuiszorg, aanvullende diensten en deskundig advies. De leden kiezen voor de zekerheid van goede service, handige diensten als verhuisservice, tuinonderhoud, vervoer, belastingformulieren invullen, huishoudelijke hulp en deskundig advies op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Daarnaast profiteren zij van collectief voordeel op energie, telefonie, verzekeringen en meer.
Iedereen kan gebruik maken van de diensten en producten van ZorgSaam, maar leden hebben een streepje voor.
Leden van ZorgSaam profiteren dagelijks van de diensten, producten en kortingsregelingen van de vereniging. Daarnaast ontvangen leden driemaal per jaar ZorgSaam Magazine, het ledenblad van ZorgSaam.
Met ??n lidmaatschap kan het hele gezin (kinderen tot 23 jaar) gebruik maken van het ledenpakket van ZorgSaam.


Deel: ' Nieuwe voorjaarsmode bij ZorgSaam '
Lees ook