PERSBERICHT - 05 JANUARI 2000

Actieve- en verblijfsvakanties stegen vorig jaar in Groningen met 40 procent
De nieuwe VVV-Vakantiegidsen liggen klaar

De nieuwe (gratis) gidsen `Fiets & Wandelvakanties' en ` Hotel & Bungalowvakanties' liggen sinds begin januari voor het publiek klaar, onder meer in de VVV-winkel aan het Gedempte Kattendiep in Groningen.

In de Fiets- & Wandelvakantiegids een ruime keuze aan sportieve arrangementen en accommodaties. Er kan niet alleen gefietst en gewandeld worden, maar er zijn zelfs skate- watersport en huifkarvakanties mogelijk. In de Hotel & Bungalowvakantiegids een omvangrijk assortiment aan appartementen, hotels, bungalows, kampeer- en vaarvakanties in Nederland.

De Fiets- & Wandelvakanties en de Hotel & Bungalowvakanties kunnen geboekt worden in de winkel van de VVV Stad Groningen aan het Ged. Kattendiep. Via de VVV Logies Service is het mogelijk om tegen een geringe vergoeding een hotelkamer in heel Nederland boeken.

VVV Vakanties zijn (terecht) populair bij vakantiegangers die in eigen land wensen te blijven, en wie wil dat nu niet na de prachtige zomer van vorig jaar! Landelijk was vorig jaar een stijging van 7% in de omzet in de actieve- en verblijfsvakanties te zien; in Groningen was deze stijging nog opmerkelijker namelijk een toename van de boekingen met 40%!

Voor informatie kunt u bellen met de VVV Stad Groningen 0900 20 230 50 (1 gpm).

Nadere informatie voor de media:

VVV Stad Groningen
Marion Winkels
Directeur VVV Stad Groningen
tel. 050 313 97 74

e-mail marion@vvvgroningen.nl
https://www.vvvgroningen.nl

VVV Stad Groningen
Ged. Kattendiep 6

9711 PN GRONINGEN
fax 050 313 63 58

Deel: ' Nieuwe VVV-vakantiegidsen liggen klaar Groningen populair '
Lees ook