Nieuwe webcam op de Dam al meer dan een miljoen keer bekeken


De hoge beeldkwaliteit (4K) trekt een hoop extra bezoekers naar de website.

AMSTERDAM, 20170901 -- Na bijna 4 jaar trouwe dienst is de immens populaire webcam op de Dam vervangen voor een ultraHD 4K model, een Pan Tilt Zoom camera met een veel hogere resolutie. Deze verbetering van de webcam heeft direct geleid tot meer bezoekers; meer dan 1 miljoen!

De camera https://www.amsterdam-dam.com/webcam.html wordt veel bekeken door nieuwsgierige Amsterdammers maar ook door veel bezoekers uit het buitenland die binnenkort naar de hoofdstad afreizen of in Amsterdam gewoond hebben.

Peter Austin van WebCam.NL schrijft: “Nederland voert de lijst aan met meeste bezoekers, daarna Duitsland en Italië, maar er zijn ook veel bezoekers uit Amerika die ondanks het tijdsverschil kijken naar de live stream; we ontvangen veel complimenten over de hoge beeldkwaliteit, die ’s nachts ook prima is.”

Bij evenementen zoals de kermis, staatsbezoek of dodenherdenking stijgt het bezoekersaantal naar ruim boven de 20.000 per dag. Dankzij de YouTube koppeling https://www.youtube.nl/c/WebCamNL kan men de live stream overal bekijken in ultraHD 4K beeldkwaliteit op computers, tablets, smartphones en zelfs SmarTV’s 24 uur per dag, 7 dagen per week.
WebCamNL
Deel: ' Nieuwe webcam op de Dam al meer dan een miljoen keer bekeken '
Lees ook