Nieuwe webshop: Taurusoutdoor.nl met exclusieve merken


BEUNINGEN, 20150513 -- Er is een nieuwe online shop in de outdoor kledingbranche: www.taurusoutdoor.nl. Deze webwinkel heeft exclusieve merken met een brede collectie outdoor- en sportkleding voor dames en heren en speelt in op de vraag naar bijzondere en hippe buitensportkleding van topkwaliteit.

Met de outdoor- en sportkledingmerken Kari Traa, Montane, La Sportiva, Black Diamond, Millet, Bridgedale en Outdoor Research kiest Taurusoutdoor.nl bewust voor onderscheidende merken die in Nederland nog niet heel bekend zijn maar wel de potentie en ambitie hebben om hier net zo populair te worden als in de ons omringende landen.

De kleding en accessoires van deze unieke merken zijn in de eerste plaats gemaakt om zo comfortabel mogelijk buiten actief bezig te zijn. Daarnaast zijn ze ook nog eens helemaal van deze tijd, dat wil zeggen modieus, modern, technisch en hip. Gemaakt van hoogwaardige, innovatieve en duurzame materialen. Dus een klein op te vouwen, lichtgewicht regenjasje voor de (berg)wandelaar - sneldrogende, elastische en aansluitende  tops en tights voor de beginnende hardloper of fanatieke trailrunner - zachte, warme hoodies en pants voor degene die na de actie in de relaxstand gaat.Noot voor redacties:

Deel: ' Nieuwe webshop Taurusoutdoor.nl met exclusieve merken '
Lees ook