Vakantie-adres zoeken waar een rolstoel gehuurd kan worden?


Nu kinderlijk eenvoudig! Nieuwe website Gehandicaptenreizen.nl live!

GOUDA, 20130415 -- Een vakantie zoeken en boeken is voor veel mensen een grote hobby en avonden wordt er gesurft over het net om de mooiste plekjes uit te zoeken. Grote reisorganisaties bieden geavanceerde zoek en boek modules en de keuze is groot. Voor mensen met een lichamelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel ligt dat nét even anders. De vraag is vaak niet “is het hotel beschikbaar’ maar vooral “is het hotel goed aangepast aan mijn wensen?” “Kan ik er zorg of een rolstoel (in)huren? ”. Deze informatie is vaak lastig te vinden.

Gehandicaptenreizen heeft zojuist een nieuwe website (www.gehandicaptenreizen.nl) gelanceerd waarop deze informatie wel gemakkelijk vindbaar is. In de zoek- en boekmodule op de site kan gefilterd worden op hulpmiddelen huren zoals bijv. een scootmobiel of rolstoel. Voor veel mensen die slecht ter been zijn een must!

Alle hotels op de website zijn perfect aangepast. Bij ieder hotel is sowieso een aangepast zwembad aanwezig dat toegankelijk is met een lift.

Over Gehandicaptenreizen
Gehandicaptenreizen is onderdeel van Stichting Het Buitenhof, sinds 1976 dé vakantiespecialist in begeleide reizen voor mensen met een beperking. Het Buitenhof biedt haar reizen aan onder de volgende labels: Het Buitenhof, Het Buitenhof Junior en Gehandicaptenreizen. Onder de naam Stichting Vakantie Autisme (SVA) organiseert Het Buitenhof vakanties voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met autisme.  


Deel: ' Nieuwe website Gehandicaptenreizen.nl live '


Lees ook