Gemeente Harenkarspel


04-03-2003
Nieuwe website van Sint Maarten

Sint Maarten - Valkkoog - Groenveld - Stroet - 't Rijpje - Eenigenburg

Deze site is bedoeld voor één ieder die Sint Maarten incl. bovengenoemde buurtschappen een warm hart toe draagt en geïnteresseerd is in het wel en wee van de heerlijkheid "Sint Maarten".

Kortom het is de hoogste tijd dat wat u dagelijks bezig houdt ook dag en nacht w.w.w. binnen handbereik aan te bieden. Momenteel moeten er nog wat werkzaamheden verricht worden om de site verder uit te bouwen. Ook is er bij het lokale verenigingsleven behoefte aan dit digitaal medium zodat meer bekendheid gegeven kan worden over hun clubactiviteiten.

Ook voor de dorpsraad van Sint Maarten lijkt mij dit een uitstekende manier om de burgers op de hoogte te houden met zaken die ons raken. Ook wordt er een evenementenkalender ontwikkeld waar allerlei geplande zaken in de ruimste zin des woord kunnen worden weergegeven. http://www.sintmaarten.nl is een site voor en door mensen uit het dorp, dus als u (niet commerciële) informatie wilt plaatsen, kunt u dat aan mij voorleggen. Dit wordt dan kosteloos voor u geplaatst.

Voor informatie of suggesties kunt u mailen naar webmaster@sintmaarten.nl

Deel: ' Nieuwe website van Sint Maarten gemeente Harenkarspel '
Lees ook