Gemeente Oost-Gelre


Gemeente Oost Gelre
23 december 2010


--Persbericht-

Nieuwjaarsbijeenkomst Oost Gelre
Gezellig, informatief en verrassend

Informatief, leuk en verrassend. Dat zijn de ingrediënten voor de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Oost Gelre in Vragender, maandag 3 januari. Vanaf 20.00 uur is iedereen van harte welkom in zaal Overkamp. Niet alleen om elkaar het beste te wensen, maar ook om te beleven wat Vragender te bieden heeft onder het motto "Vragender-wijs".

Gezellig
Natuurlijk staat ontmoeting voorop. Elkaar treffen, samen vooruit kijken naar 2011 en elkaar daarin het beste wensen. En dat in een gezellige sfeer met leuke muziek van eigen Vragender bodem, onder andere door de Bulte Pop Gelegenheidsband.

Informatief
Vragender is ambitieus in haar dorpsplannen. Duurzaamheid loopt als een rode draad door deze dorpsplannen. Het kerkdorp biedt hiervoor unieke kansen. Vragenders Belang toont haar ambities en plannen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. Voor iedereen een goed moment om met eigen ogen te zien hoe een kleine kern de handen ineen slaat om de leefbaarheid een impuls te geven.

Verrassend
Er is natuurlijk het nodige te zien en te horen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. Vanaf uw aankomst zal Vragender u boeien. Natuurlijk zal de burgemeester de opening verrichten en Vragenders Belang zal zich presenteren. Dat ligt in de lijn van de verwachting. Maar er zal ook een spreker zijn die u zeker zal verrassen, misschien zelfs zal verbazen. Maar waarvan u naderhand zult zeggen, 'ja, dat is nou typisch Vragender'.

Welkom
Alle inwoners van Oost Gelre zijn van harte welkom op de nieuwjaarsbijeenkomst in zaal Overkamp. Om een gezellige, informatieve en verrassende avond te beleven onder het motto: Vragender-wijs. En zoals dat in Vragender gaat, de koffie staat klaar en voor een hapje en een drankje is gezorgd.

Noot aan de redactie
Vragen over de inhoud van dit persbericht kunt u stellen aan de afdeling communicatie, Brandt Keegstra, telefoon 0544 - 393552.

Zoekwoorden:

Deel: ' Nieuwjaarsbijeenkomst Oost Gelre '
Lees ook