Nieuwjaarsdonatie 28.000 Flinndal vitaminenpakketten voor Voedselbank


HAARLEM, 20100111 -- Vandaag heeft Flinndal - de grootste online winkel in Nederland met hoge kwaliteit voedingssupplementen zoals multivitaminen en omega 3 - meer dan 28.000 pakketten met voedingsupplementen gedoneerd voor de start van het nieuwe jaar, aan de Nederlandse tak van de Europese Voedselbank.

De pakketten met vooral multivitaminen worden door de Voedselbank in Nederland gedistribueerd aan families en individuen die op of onder de armoedegrens leven.

Tim Schelling, CEO Flinndal, zegt: "Bij Flinndal geloven we dat iedere persoon het recht heeft op een gezonde en gebalanceerde voeding. Maar dat is niet altijd voor iedereen gemakkelijk te bewerkstelligen. Daarom doneren wij het gehele jaar door aan de Voedselbank Haarlem. Wij weten ook dat door de recessie, een gezonde levensstijl voor steeds meer mensen moeilijker te onderhouden is. Wij hopen dat onze extra nieuwjaarsdonatie van 28.000 pakketten dat beetje extra kan geven aan mensen door heel Nederland, die op of onder de armoedegrens leven, zodat deze mensen een goede aanvulling op hun voeding krijgen."

Clara Sies, vice voorzitter Voedselbank, zegt: "Wij zijn erg blij met deze extra bijdrage van Flinndal. We merken bij de Voedselbank dat sinds de crisis steeds meer mensen moeite hebben om rond te komen. En het is met een zeer klein budget extra moeilijk om te zorgen dat er steeds voldoende gevarieerd gegeten wordt. Dankzij de donatie van Flinndal kunnen deze mensen hun voeding goed aanvullen met extra vitaminen en mineralen."

Flinndal is een regelmatige leverancier van de Haarlemse afdeling van de Nederlandse Voedselbank en doneert jaarlijks ongeveer 6.000 verschillende voedselpakketten met multivitaminen, mineralen en omega 3 supplementen.


Over FLINNDAL NEDERLAND

Flinndal, gevestigd in Haarlem en ook actief in Duitsland en Engeland, is Nederlands grootste online winkel voor hoge kwaliteit voedingssupplementen zoals multivitamines en omega 3 capsules. Flinndal heeft al bij meer dan een half miljoen Nederlandse consumenten voedingsupplementen thuisbezorgd. Flinndal is toegewijd aan een hoge kwaliteit en controle op alle processen en heeft daarmee het HACCP certificaat van TNO gekregen.

Over DE NEDERLANDSE VOEDSELBANK

De Nederlandse Voedselbank bestaat sinds 2002 en is sinds 2004 aangesloten bij de Eurofoodbank. De Voedselbank werkt alleen met vrijwilligers. De hoofddoelstellingen zijn het tegengaan van verspilling van levensmiddelen en tegengaan van armoede.

Deel: ' Nieuwjaarsdonatie 28.000 Flinndal vitaminenpakketten voor Voedselbank '
Lees ook