Gemeente Zoetermeer

Vrijdagavond 8 januari 1999:

Nieuwjaarsvoorstelling en nieuwjaarsborrel

Op vrijdagavond 8 januari 1999, aanvang 20.15 uur, vindt de gemeentelijke nieuwjaarsvoorstelling plaats in het Stadstheater. Aansluitend is er vanaf 21.30 uur een informele nieuwjaarsborrel in het theatercafé. Voor de nieuwjaarsvoorstelling dient u in het bezit van een (gratis) entreekaart te zijn; voor de nieuwjaarsborrel is dit niet nodig.

De voorstelling begint om 20.15 uur en duurt tot 21.30 uur. Een feestelijke start van 1999, waarbij u onder meer kunt genieten van de volgende optredens: Greg & Baud Productions met een ballade uit Sweeny Todd en een deel uit Macbeth, mimespeler/acteur Jeroen Verheij, het Zoetermeers mannenkoor (80 man), Warm Water Jeugdtheater met het lied 'Overal wordt gezongen' uit de musical Ster, de Zoetermeerse band RockaFella'z, het showkorps van Harpe Davids - zij beelden met hedendaagse (pop-)muziek het nummer circus uit - en anderen. De regie van de voorstelling is in handen van Laura Hehenkamp.

Nieuwjaarsborrel
Aansluitend bent u van harte welkom bij de informele nieuwjaarsborrel in het theatercafé van het Stadstheater. Naast het uitwisselen van nieuwjaarswensen kunt u kennismaken met de Zoetermeerse band 'Blue Spirit' en schilderijen zien van Ben van Viegen en Ruben de Gruyl. In de foyer kunt u exotische hapjes proeven bij de stands van de Stichting Vluchtelingenwerk Zoetermeer en er is een foto-expositie van de Fotogroep Zoetermeer.

Kaarten
De belangstelling voor de Nieuwjaarsvoorstelling is zo overweldigend dat de 'gewone' kaarten zijn weggevlogen. Wellicht zijn er bij het uitkomen van dit nummer nog enkele zwerfkaarten voor de voorstelling beschikbaar, maar ook dat is nog niet eens zeker. Zwerfkaarten worden uitgegeven nadat alle 'gewone' kaarten zijn uitgegeven. Zwerfkaarten geven vanaf 20.15 uur recht op een overgebleven lege plaats in de grote zaal of op het balkon. Voor meer informatie over de kaartenuitgifte kunt u contact opnemen met de medewerkers van het Informatiecentrum, balies 22 en 23 in de centrale hal van het Stadhuis, telefoon 346 88 80.

Gemeente Zoetermeer © december 1998

Deel: ' Nieuwjaarsvoorstelling en nieuwjaarsborrel in Zoetermeer '
Lees ook