NIEUWS & NIEUWTJES UIT VLISSINGEN

E-mailen op straat

Als eerste in Zeeland en als één van de eerste in Nederland heeft Enteny Music Import voor zijn deur in de WALSTRAAT 96, Vlisisngen de unieke STREETMAIL paal. Gewoon op straat even een vakantie foto met foto sturen naar je vrienden of familie over de hele wereld.
Of gewoon even je e-mail lezen terwijl je aan het winkelen ben of op vakantie in Vlissingen.

Deze internet zuil is uniek in Nederland en zeker uniek in Zeeland, daar het de eerste plaatsing betreft.

Het leuke van streetmail is dat je met een paar drukken op de knop een leuke kaart van Vlissingen of Holland kan voorzien van een foto van jezelf en deze direct kan sturen naar wie dan ook op de wereld.

Geen postzegels en geen kaartje meer, maar een berichtje via de digitale snelweg.

Verder is de internet zuil ook geschikt voor internet en kan je dus gewoon even internetten als je daar zin in hebt. Ideaal als je je hotmail op vakantie wilt lezen.

Voor slechts 2,50 stuur je een persoonlijk kaartje wat dezelfde dag nog aankomt. En voor 1 gulden stuur je al een standaard Vlissingen kaart.

Abseilen nieuwste attractie in Het Arsenaal

Vlissingen is deze zomer een spannende attractie rijker. Een attractie voor mensen zonder hoogtevrees. Onder professionele begeleiding van het Rotterdamse bedrijf Height Specialists kunnen bezoekers van Maritiem Attractiecentrum Het Arsenaal een afdaling maken van de 65 meter hoge uitkijktoren. Maar dan wel langs de buitenkant...!!
Na de Euromast is de uitkijktoren van Het Arsenaal in Vlissingen het op één na hoogste punt in Nederland (en het hoogste punt in Zeeland) waar men de sensatie kan ondervinden van het afdalen langs een touw, het zogenaamde 'abseilen'.
Abseilen vanaf het Kraaiennest bovenop de uitkijktoren kan in juni en september ieder weekend en in juli en augustus iedere dag. De minimum leeftijd is 16 jaar en de kosten bedragen f 50,00 per persoon. Dit is inclusief de toegang tot Het Arsenaal. Telefonisch reserveren is gewenst; belt u hiervoor naar (0118) 415400.

Deel: ' Nieuws en nieuwtjes uit de gemeente Vlissingen '
Lees ook