Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuws van Isropa Reizen Winter 2001/2002


· Midden-Oostenbrochure geheel gewijd aan de Emiraten en Oman
· Meest exclusieve hotel van het Middellandse Zeegebied in Cyprus
· Zeer scherpe prijzen Egypte

Israël
Ondanks de crisis in Israël brengt Isropa Reizen toch een complete Israëlbrochure uit met veel aandacht voor het 'speciale' Israël zoals Safed, Hermon gebergte en de golfmogelijkheden in Caesarea. Verder biedt Isropa stedenreizen naar Tel Aviv en Jeruzalem na bijvoorbeeld een strandvakantie in Eilat. Deze reizen zijn uiteraard ook los te boeken. In deze brochure is ook Jordanië opgenomen.

Midden-Oosten
De Emiraten en Oman zijn enorm in opkomst. Dit seizoen is daarom de Midden-Oostenbrochure geheel gewijd aan deze twee populaire bestemmingen. De vakantieganger heeft keus uit een uitgebreid aanbod van eenvoudige accommodaties tot 7-sterren tophotels en verschillende fly-drives door het gebied. Naast Dubai heeft Isropa aandacht voor Sharjah, Fujairah en Abu Dhabi.

Cyprus
Isropa biedt, als marktleider op Cyprus, een aantal nieuwe 8- en 15-daagse combinatiereizen aan. Op deze manier ontdekt de reiziger alle facetten van Cyprus, van het Troodosgebergte tot de kust. De vakantieganger die op luxe gesteld is voelt zich helemaal thuis in het Anassa Hotel in Polis. In dit zeer exclusieve hotel kan, net als in diverse 5-sterren hotels, gebruik worden gemaakt van ontspannende spa- en kuurpakketten.

Egypte
Isropa hanteert voor Egypte dit seizoen een nog scherpere inkoop en prijsstelling. Nieuw zijn twee woestijnsafari's van een week naar de westelijke woestijn van Egypte. Een bezoek aan de meest authentieke oase Siwa en de 'gouden mummie'-oase Bahariya wordt gecombineerd met een trip naar El Alamein en Wadi el Natrun. De andere safari leidt de reiziger naar Bahariya, Farafra en Dakhla. Beide safari's zijn avontuurlijk en uitstekend verzorgd. Bovendien gaan ze al door bij een minimum van vier personen.

Einde bericht

3 augustus 2001/18

Deel: ' Nieuws van Isropa Reizen voor Winter 2001/2002 '
Lees ook