Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuws van Panta Reizen Winter 2001/2002


· Nieuw: Sevilla

· Uitbreiding hotelassortiment in onder andere Barcelona, Parijs en Lissabon
· City & Cruise: een ideale korte vakantie
Panta Reizen, dé stedenspecialist, pakt deze winter uit. Speciale aandacht in de gids gaat uit naar de steden Parijs, Madrid, Lissabon en Praag. De altijd populaire steden als Londen, New York, Barcelona en Rome ontbreken evenmin. Nieuw deze winter is Sevilla, de Flamencostad in Spanje.

Uitbreiding hotelassortiment
Panta heeft dit seizoen haar hotelassortiment flink uitgebreid. In Barcelona kan de klant logeren in Hotel Arts, het enige 6-sterren hotel in deze fantastische stad. In Londen contracteerde Panta de twee meest spraakmakende designhotels van het jaar 2000: Sanderson en St. Martins Lane. Ook in de andere steden kan een keuze worden gemaakt uit (nieuwe) hotels die Panta tegen een concurrerende prijs aanbiedt.

City & Cruise: de ideale korte vakantie
Met Panta kan ook in de winter een stedenreis gecombineerd worden met een heerlijke cruise. Panta heeft twee korte cruises, beide vanuit Miami, in haar aanbod. Tijdens de cruises met de Westerdam van Holland America Line en de Fascination van Carnival Cruises kan een bezoek worden gebracht aan onder andere de Bahama's, Key West, Cozumel en Playa del Carmen.

Hot Spots
In de nieuwe wintergids is de informatie over de meest populaire steden nog uitgebreider dan voorheen. De top 5 'Hot Spots' is een korte opsomming van de belangrijkste bezienswaardigheden in de betreffende stad. Vrijwel alle hoteliers in het programma in deze steden hebben één hot spot aangegeven, waarmee deze Top 5 uiteindelijk is samengesteld. Immers, de bewoners van een stad weten zelf het beste wat beslist de moeite waard is om te gaan bekijken.

Business Class vliegen in Europa
Voor vrijwel alle Europese bestemmingen in deze gids geldt, dat er ook Business Class kan worden gevlogen. De toeslag Business Class bedraagt 230 euro p.p. Voorwaarde is dat het verblijf minimaal vier nachten moet zijn.

Overige nieuwtjes

· Tweedaagse midweekarrangementen naar Parijs met Thalys
· Autohuur arrangement in samenwerking met Sofitel Nice
· City-pakketten in Moskou en St. Petersburg
· Lisboa Card: een handige kaart voor gratis openbaar vervoer in Lissabon
· Gratis 7-daagse MetroCard bij boeking van een vliegarrangement New York
· Gratis Barcelona Pass bij boeking van een vliegreis naar Barcelona
· Uitbreiding vluchtaanbod Rotterdam-Barcelona met BASIQ AIR
Einde bericht

3 augustus 2001/19

Deel: ' Nieuws van Panta Reizen Winter 2001/2002 '
Lees ook