Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuws van ROBINSON Winter 2001/2002


· Nieuwe ROBINSON Club op toplocatie in Zürs am Arlberg (Oostenrijk)
· Complete renovatie populaire ROBINSON Club in Zwitserland
Vakantie heeft voor iedereen een andere betekenis. Daarom heeft ROBINSON voor een ieder wat wils. ROBINSON biedt een vakantieformule van zeer hoge kwaliteit voor alleenreizenden, paren en families met kinderen. Dit geldt ook voor het komende winterseizoen. Inmiddels zijn er negen ROBINSON resorts in de Alpen, waar de sneeuwliefhebber volop aan zijn trekken komt en is de tiende op komst.

Club Alpenrose Zürs opent haar deuren
In december 2001 opent ROBINSON de deuren van haar vijfde club in Oostenrijk. Club Alpenrose Zürs is gevestigd in de bekende skiplaats Zürs am Arlberg op
1.720 meter hoogte. Het skigebied Arlberg geldt wereldwijd als één van de beste skigebieden in de Alpen met een bovengemiddelde sneeuwzekerheid van november tot mei. De club biedt 270 kamers en luxueuze suites in verschillende categorieën. De faciliteiten bestaan uit een binnenbad, een groot sauna en beauty- en gezondheidscentrum, een ROBY Club voor kinderen, een theater, een discotheek en een boutique. Zoals in alle ROBINSON clubs, is de omgeving bepalend geweest voor het ontwerp.

Club Schweizerhof compleet gerenoveerd
De zeer populaire wintersportbestemming ROBINSON Club Schweizerhof in het Zwitserse Engadin is vanaf komend winterseizoen compleet gerenoveerd. ROBINSON Club Schweizerhof heeft een 100 jaar oude geschiedenis. Hier verbleven al vele beroemdheden zoals Thomas Mann en Koningin Wilhelmina. De gerenoveerde kamers zijn in stijl met de Jugendstilbouw van het hotel.

ROBINSON blijft inspelen op de wensen en behoeften van haar gasten. Naast de beschrijving van de ROBINSON Clubs wordt er in de brochure uitgebreid ingegaan op de diverse golfmogelijkheden en speciale activiteiten, zoals bijvoorbeeld een Langlaufweek onder leiding van negenvoudig wereldkampioen Petra Behle. Dit alles vindt plaats in en nabij de ROBINSON Clubs. Alle informatie is in één complete brochure te vinden.

Einde bericht

3 augustus 2001/21

Deel: ' Nieuws van ROBINSON Winter 2001/2002 '
Lees ook