Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuws van Zeetours Cruises - Winter 2001/2002


· Freestyle Cruising van Norwegian Cruise Line
· Een 8-daagse Andalusië-cruise met de Bordeaux
· Zeer ruim cruise-aanbod in het Caribische gebied
Zeetours Cruises staat in de reisbranche al jaren bekend als de beste cruisetouroperator van Nederland, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en zeer ervaren en vakkundige medewerkers. De marktleider biedt een ruim assortiment in alle prijscategorieën. Zeetours werkt samen met bekende rederijen en is generaal agent van Holland America Line.

Zeetours Cruises introduceert deze winter Freestyle Cruising van Norwegian Cruise Line, waarbij de gasten zelf kunnen kiezen in welk restaurant en op welk tijdstip ze willen gaan dineren. Dit type cruises kenmerkt zich verder door de à la carte restaurants, de late check-out op de ontschepingsdag en het ontbreken van de verplichte gala-avonden.

Twee schepen staan voor het eerst in het programma van Zeetours, de Bordeaux en de Summit. De Bordeaux van Viking River Cruises, met ruimte voor maximaal 220 gasten, maakt een 8-daagse Andalusië-cruise van Sevilla naar Malaga v.v. met excursies naar Cordoba, Jerez, Gibraltar, Grenada en Ronda. De Summit van Celebrity Cruises verzorgt 11- en 12-daagse cruises door het Caribische gebied. Het dit jaar in de vaart genomen schip kan bijna 2500 passagiers vervoeren. Aan boord bevinden zich onder meer de Rivièra met zijn winkel- en uitgaansgelegenheden, het overdekte zwemparadijs Aquadome en de Aquaspa, het meest complete schoonheids- , gezondheids- en fitnesscentrum op zee.

Het succesvolle all-in cruiseschip de Topaz van Thomson Holidays wordt deze winter ingezet rond de Canarische eilanden, met wekelijks vertrek vanaf Tenerife.

Het aanbod van cruises in het Caribische gebied is deze winter enorm, met keuze uit tientallen schepen van vele rederijen en reislengtes van drie tot vijftien dagen. Voor vakantiegangers die kennis willen maken met het product cruises zijn er al 4- en 5-daagse cruises met het bekende Carnival-schip de Fascination en 6-daagse cruises met de Westerdam van Holland America Line.

Einde bericht

3 augustus 2001/20

Deel: ' Nieuws van Zeetours Cruises - Winter 2001/2002 '
Lees ook