Ingezonden persbericht

Overname Remedy eerder goedgekeurd door Amerikaanse overheid

Het Amerikaanse Ministerie van Justitie en de federale handelscommissie hebben de wachtperiode voor de overname van Remedy Corporation door Peregrine Systems eerder afgesloten. Hiermee eindigt het mededingingsonderzoek voor deze overname. Naar verwachting kan het definitieve akkoord in het derde kwartaal van dit kalenderjaar worden afgerond. Een definitief akkoord is nog afhankelijk van goedkeuring door de aandeelhouders van Remedy en buitenlandse regelgeving.

Het volledige Engelstalige persbericht is te vinden op de website van Peregrine Systems:
http://sdweb02.peregrine.com/prgn_corp_ap/CorporateInfo/pstPressReleaseFullBody.cfm?objectid=AF4A46A3-7ADD-11D5-967000508BD33BE3


Peregrine en Predictive Systems creëren IT Asset Assessment Service

Peregrine heeft de strategische samenwerking met netwerkinfrastructuur- en beveilingsconsulting-firma Predictive Systems uitgebreid. De bedrijven verstevigen hun strategische samenwerking door de ontwikkeling van een IT Asset Assessment-dienst op basis van InfraTools van Peregrine en de BusinessFirst Assessment-methodiek van Predictive. Deze dienst biedt bedrijven inzicht in de huidige stand van zaken omtrent de ROI van IT-praktijken.

Het volledige Engelstalige persbericht is te vinden op de website van Peregrine Systems:
http://sdweb02.peregrine.com/prgn_corp_ap/CorporateInfo/pstPressReleaseFullBody.cfm?objectid=51F53951-7754-11D5-933400508BD309AF


Peregrine levert Compaq-klanten wereldwijd IT Asset Management

Peregrine gaat Compaq-klanten die Peregrine-software gebruiken, complete life cycle asset management-oplossingen (ITAM) leveren. Volgens de overeenkomst zullen deze ITAM-oplossingen van Peregrine worden opgenomen in het serviceaanbod van Compaq Global Services. Op basis van dit uitgebreide serviceaanbod kunnen bedrijven het beheer van hun IT-omgeving volledig uitbesteden. In de toekomst zullen meerdere Peregrine-oplossingen opgenomen worden in het aanbod van Compaq Global Services.

Het volledige Engelstalige persbericht is te vinden op de website van Peregrine Systems:
http://sdweb02.peregrine.com/prgn_corp_ap/CorporateInfo/pstPressReleaseFullBody.cfm?objectid=51F53927-7754-11D5-933400508BD309AF


Peregrine-klanten behalen Work-in-Process Milestone van RosettaNet

De implementaties van de B2B-technologie van Peregrine bij leveranciers voor halfgeleiders hebben geleid tot het behalen van de Work-in-Process Milestone van RosettaNet. Het Milestone-programma is gericht op het verbeteren van integratie van bedrijfsprocessen voor supply chain collaboration in sectoren als IT, elektronische componenten en halfgeleiders. Verder ondersteunt het programma de automatisering van real-time communicatie tussen productiepartners van halfgeleiders en hun klanten. Dit alles vergroot de efficiency, de productietijd en de 'time-to-market'. Peregrine-klanten vertegenwoordigden de helft van de bedrijven die deze 'mijlpaal' behaalden.

Het volledige Engelstalige persbericht is te vinden op de website van Peregrine Systems:
http://sdweb02.peregrine.com/prgn_corp_ap/CorporateInfo/pstPressReleaseFullBody.cfm?objectid=51F53927-7754-11D5-933400508BD309AF


Overzicht van uitgestuurde persberichten in de maand juni - juli 2001

26 juli 2001 Omzet Peregrine Systems groeit in eerste kwartaal 2002.

25 juli 2001 Nestlé S.A. kiest wereldwijd voor Service Management en Employee Relationship Management van Peregrine Systems.

18 juli 2001 Peregrine Systems geselecteerd als B2B-leverancier voor marktplaats-integratieoplossingen van Accenture.

18 juli 2001 Peregrine Systems realiseert end-to-end transacties voor BASF via Elemica marktplaats.

11 juli 2001 Peregrine Systems voegt Password Management-technologie van Courion toe aan selfserviceapplicaties.

29 juni 2001 Elektronica-retailer Circuit City stapt over op Service Management-oplossing van Peregrine Systems.


Peregrine Systems

Opgericht in 1981, is Peregrine uitgegroeid tot één van de grootste softwarebedrijven ter wereld. Peregrine ondersteunt bedrijven met oplossingen die zorgen voor 'frictionless business': bij Infrastructure Management, Employee Relationship Management en e-business met toeleveranciers, klanten en partners.
De Infrastructure Management-oplossingen van Peregrine bieden volledig life cycle-beheer van alle bedrijfsmiddelen: van IT-middelen en wagenpark tot en met telecom-, facilitaire bedrijfsmiddelen en vastgelegde kennis. De Employee Relationship Management-oplossingen bieden medewerkers overal en altijd beveiligde toegang tot middelen, diensten en kennis. Daarnaast biedt Peregrine een digitaal bedrijfsaanbod van softwareproducten en beheerde internetdiensten op basis van het wereldwijde handelsnetwerk Get2Connect. Peregrine verzorgt dagelijks bijna 1,2 miljoen e-commerce-transacties met een jaarlijkse waarde van $ 280 miljard. Peregrine heeft haar hoofdkantoor in San Diego, Californië (VS) en vestigingen over de gehele wereld. Voor meer informatie: www.peregrine.com.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Noud Heijna of Eric-Paul van Dijk van Lammers van Toorenburg PR, of met Michel Ham van Peregrine Systems.

Peregrine Systems
Michel Ham, Director Marketing Northern Europe
Tel: 0348 43 70 84
Fax: 0348 43 70 80
E-mail: michel.ham@peregrine.com

Lammers van Toorenbrug PR
Noud Heijna
Tel: 030 656 50 70
Fax: 030 656 54 73
E-mail: noud@lvtpr.nl

Deel: ' Nieuwsflits Peregrine Systems '
Lees ook