Nieuwste boek van sterrencoach Ralph Moorman: Het hormoonbalansdieet


Afvallen door hormonen in balans te brengen

AMSTERDAM, 20101118 -- In zijn nieuwe boek Het Hormoonbalansdieet vertelt sterrencoach ir. Ralph Moorman hoe iedereen moeiteloos kan afvallen door zijn of haar voeding op de hormonen af te stemmen. Zanger Xander de Buisonj, presentatrice Vivian Ewbank, burgemeester Onno Hoes en vele anderen boekten al succes met de revolutionaire methode van Moorman. Nu de rest van Nederland nog.

Onevenwichtige hormonen maken dik. Alleen als de hormonen terug in balans zijn, bereikt n behoudt men permanent een ideaal gewicht. Die boodschap sloeg vorig jaar in als een bom toen De hormoonfactor verscheen. Hierin vertelt lifestyle- en fitnesscoach ir. Ralph Moorman met veel flair hoe belangrijke hormonen uit balans raken door verkeerde eet- en leefgewoonten.

Compleet voedingsplan voor evenwichtige hormonen
In Het hormoonbalansdieet laat ir. Ralph Moorman zien hoe onevenwichtige hormonen terug in balans te brengen zijn met gezonde en lekkere voeding. Dit kleurrijke boek bevat een compleet voedingsplan met recepten, dagmenu's, kooktips en een uitgebreide lijst met 'hormoonvriendelijke' voedingsproducten uit de supermarkt en reformwinkel.

Recepten van topkoks
Paul Fagel en acht andere enthousiaste topkoks ontwikkelden speciaal voor Het hormoonbalansdieet heerlijke 'hormoonbalansrecepten'.

Kooktips van Mathijs Vrieze
Televisiekok Mathijs Vrieze geeft in dit boek een vrolijke kookworkshop waarbij hij laat zien dat kokkerellen binnen de regels van Moormans hormoonbalansdieet eenvoudig en leuk is.

Dagmenu's van bekende Nederlanders
Vijftien succesvolle clinten van personal coach Ralph Moorman, onder wie bekende Nederlanders, laten zien wat zij gedurende een dag eten om op ideaal gewicht te blijven. Zo zijn er vijftien inspirerende dagmenu's ontstaan.

Titel: Het hormoonbalansdieet
Auteur: Ralph Moorman
Uitgeverij CocoBooks
ISBN 978-90-79142-05-7
184 pagina's, 188 foto's
Full colour
Winkelprijs 19,50
Te koop in de boekhandel en via www.hormoonbalansdieet.nl

Download hier een afbeelding van de cover (2MB)
www.cocobooks.nl/hbdcover.pdf


Deel: ' Nieuwste boek van sterrencoach Ralph Moorman Het hormoonbalansdieet '
Lees ook