Ingezonden persbericht


<<...OLE_Obj...>>

Nijmeegse studente hangt vuile was buiten voor kamer Radio 538 roept studenten op vuile was mee te nemen naar Universiteit

Hilversum, 27 september 2001 - Vandaag is de Nijmeegse studente Fieke Ossenkoppele uitgeroepen tot winnares van de Radio 538 studentenkameractie. Om kans te maken op een gratis studentenkamer zal Fieke aanstaande maandag in een reusachtig zwembad de vuile was gaan doen van alle Nijmeegse studenten. Het zwembad zal geplaatst worden op het universiteitsterrein van de Katholieke Universiteit Nijmegen en het populaire ochtendprogramma Evers Staat Op! doet ter plaatse live verslag op Radio 538. De dag wordt spectaculair afgesloten met een concert van de Poema's, het samenwerkingsverband tussen Van Dik Hout en Acda & De Munnik.

Van de duizenden reacties die binnenkwamen, was de tegenprestatie van Fieke de meest originele. Alle Nijmeegse studenten worden opgeroepen om aanstaande maandag hun vuile was naar het campusterrein van de KUN te brengen. Vanuit de Studio On Wheels doet Edwin Evers live verslag van Fieke die de was in een enorme wastobbe schoon moet krijgen. Na een succesvolle uitvoering van de tegenprestatie mag Fieke een jaar lang gratis wonen en haar woning voor 5.000 gulden naar eigen smaak inrichten. Bovendien garandeert Dactylo uitzendbureau haar een leuke bijbaan. Evers Staat Op! is elke werkdag van 06.00 tot 10.00 uur te beluisteren op Radio 538

Edwin Evers: "In zeer korte tijd zijn bij Radio 538 ontzettend veel reacties binnengekomen. Dit bewijst dat de woningnood onder studenten nog steeds een actueel probleem is. Dat Radio 538 op deze manier een steentje bij kan dragen, is natuurlijk hartstikke goed. Ik zal dan ook eens in mijn wasmand kijken of ik Fieke een handje kan helpen aan een stapel wasgoed."

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Deel: ' Nijmeegse studente hangt vuile was buiten voor kamer '
Lees ook