AutoRai


1-7-2002

Nissan Micra Clair luidt de zomer in

Nissan luidt de zomer in met de Micra Clair. Dit actiemodel is voorzien van een aantal bijzondere extras en een prettige prijs. Al voor 10.400,- verwisselt de compacte Nissan van eigenaar.

Wie bovendien kiest voor een versie met handgeschakelde versnelling, die krijgt nog eens 275 euro milieusubsidie voor schone autos en 500 euro subsidie voor zuinige autos terug van de Nederlandse overheid.

De Micra Clair valt op door bijzondere accenten in het in- en exterieur. Binnenin voert vooral de kleur blauw de boventoon. Het dashboard heeft een blauwe band, de versnellingspookknop is ingelegd met metallic-blauw en het stuurwiel is tweekleurig in blauw en zwart. De bekleding is speciaal voor het actiemodel ontworpen en past perfect bij de rest van het interieur. Ook het uiterlijk van de Clair is geheel in stijl. De buitenspiegels, de beschermstrips en de bumpers met inleg zijn uitgevoerd in carrosseriekleur.

De nieuwe lakkleuren van de Micra Clair sluiten precies aan bij het interieur van de auto. Imperial Blue en Techno Grey zijn speciaal voor de Clair ontwikkeld. Daarnaast is deze Micra leverbaar in Silver, Brilliant Black, Ocean Blue en Pure White.

Hoewel de Micra Clair standaard al heel compleet is het model is gebaseerd op de Comfort-uitvoering is het mogelijk om met een optiepakket het comfort verder te verhogen. Voor 500 euro is de Micra Clair uit te rusten met airconditioning, elektrisch bedienbare ramen vóór en centrale portiervergrendeling.

Zoekwoorden:

Deel: ' Nissan Micra Clair luidt de zomer in '
Lees ook