AutoRai

18-3-2003

Nissan X-TRAIL beperkt leverbaar als Outdoor

Met de Outdoor-uitvoering voegt Nissan een exclusieve versie toe aan het gamma van de X-TRAIL. Een fiks aantal stoere extras verschaffen de populaire SUV een nóg imposanter voorkomen. De X-TRAIL Outdoor is tevens leverbaar als Van.

Een sportieve uitstraling en luxe vormden de uitgangspunten bij de samenstelling van het Outdoor-pakket. Het roofrack op deze uitvoering trekt onmiddellijk alle aandacht. Naast functioneel is het rack bovendien bijzonder praktisch dankzij de geïntegreerde lampen. Deze springen aan wanneer het grootlicht wordt ingeschakeld en verlichten dankzij hun hoge plaatsing een groot oppervlak. Ook de mistlampen vóór zorgen te allen tijde voor een goed zicht. Lichtmetalen 16-inchvelgen en donkergetint glas (privacy glas) op de achterste zijruiten versterken het sportieve gezicht van deze SUV.

In het interieur voegde Nissan diverse luxe accenten toe. Zo is het stuurwiel bekleed met leer. Het audiosysteem is vanaf het stuur te bedienen met geïntegreerde cd-wisselaar. Verder zijn de zitvlakken en rugleuningen van alle stoelen afgewerkt met bekleding in een sportief blauwe tint.

Riante uitrusting
Naast deze aantrekkelijke extras beschikt de imponerende Outdoor over de riante standaarduitrusting van de X-TRAIL Sport Plus. Hiertoe behoren onder meer een automatische airconditioning, gekoelde bekerhouders, voor én zijairbags, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, een startonderbreker en ABS met EBD.

Uiteraard is het aantrekkelijke Outdoor-actiemodel ook voorzien van het unieke Nissan All Mode 4x4® systeem. Al naar gelang de omstandigheden schakelt dit systeem de aandrijving over van twee- naar vier wielen of omgekeerd. Zo is altijd de juiste hoeveelheid tractie aanwezig en blijft het brandstofverbruik beperkt.

Krachtige motoren
Kopers hebben de keuze uit een benzine- of een dieselmotor. De eerste heeft een inhoud van 2,5 liter en haalt daaruit een royale 165 pk. Hiermee presteert de X-TRAIL zoals zijn uiterlijk doet vermoeden: indrukwekkend. Veelrijders zijn goed bediend met de moderne 2.2 Cdi turbodieselmotor. Met 114 pk combineert deze krachtbron sportief rijden met een aangenaam verbruik.

De Nissan X-TRAIL Outdoor is verkrijgbaar in de kleuren Satin Black, Royal Blue, Pure White en Silver. De grijs kenteken-versie VAN heeft dezelfde uitrustingsspecificaties als de personenuitvoering. Een volledige separatiewand bij de B-stijl scheidt de bagageruimte van het bestuurders- en passagierscompartiment.

Prijzen Nissan X-TRAIL Outdoor
2.5 Outdoor 34.700,-
2.5 Outdoor automaat 36.500,- 2.2 Cdi Outdoor 36.850,-

Prijzen Nissan X-TRAIL VAN Outdoor (excl. BTW en BPM) 2.5 Outdoor 23.309,-
2.5 Outdoor automaat 24.405,-
2.2 Cdi Outdoor 24.618,-

Zoekwoorden:

Deel: ' Nissan X-TRAIL beperkt leverbaar als Outdoor '
Lees ook