Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

vrijdag 8 maart, 2013

NK Grunten keert terug naar Bazart!

Inschrijvingen van start!

De strijd om de Bloedbokaal barst weer los in 2013! In 2010 vond de laatste editie van het NK Grunten plaats op het Haagse underground podium Bazart. Deelnemers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de wedstrijd op www.bazart.nl.

Eerder deze week werd bekend gemaakt dat Bazart haar tijdperk gaat afsluiten met een 24-uurs Bandmarathon. Voordat de deuren sluiten gaat Bazart nog één keer het NK Grunten organiseren. De wedstrijd staat open voor iedereen die mee wil doen: grunters uit het hele land mogen zich inschrijven.

Het NK Grunten wordt verdeeld in 2 rondes: tijdens de eerste ronde hebben de deelnemers 30 seconden de tijd om a capella hun gruntkunsten te vertonen. Tijdens de tweede ronde grunten de deelnemers mee met een begeleidingsband. Hierbij hebben zij de keuze uit een vijftal vooraf vastgestelde nummers. De winnaar wordt bepaald door een vakkundige jury, die beschikt over een decibelmeter en een spectrumanalyser.

Het NK Grunten is onderdeel van de Mei Metal Maand, Tijdens deze maand zullen er elk weekend optredens plaatsvinden van metalbands in diverse subgenres, zoals onder andere black metal en metalcore.

Deelnemers kunnen zich inschrijven tot en met maandag 15 april op www.bazart.nl. Het NK Grunten vindt plaats op zaterdag 25 mei in Bazart te Den Haag.

Zoekwoorden:

Deel: ' NK Grunten keert terug naar Bazart '


Lees ook