NK Saunameester bij Fitland Wellnessresorts in Goes, Helmond en Mill


Goes, Helmond, Mill, 20140304 -- In de maand maart en april zijn er op diverse locaties in Nederland voorrondes voor het Nederlands Kampioenschap Saunameesters. Op maandag 10 maart zijn Wellness Goes, op donderdag 20 maart Wellness Helmond en op maandag 24 maart de Wellnessboot Mill het decor voor deze onderlinge strijd.

Tijdens deze voorrondes zal een deskundige jury de prestaties van de Saunameester beoordelen rond diverse opgietingen die zij verzorgen. De winnaars van deze voorrondes gaan door naar de finale. U kunt hierbij aanwezig zijn en genieten van extra speciale opgietingen.

Een Sauna meester (man of vrouw) is iemand die belast is met het opgieten van water met etherische oliën en wapperen met een handdoek. Dit geeft gasten een extra dimensie aan hun Saunabezoek. Saunameesters houden wedstrijden rond opgietingen, ook wel Löyly of Aufguss genoemd, om ook onderling van elkaar te leren. Maar uiteraard is en blijft het een wedstrijd waarbij een jury op een aantal factoren zal letten zoals warmte, wappers, thema, geuren en veiligheid. Maar uiteindelijk gaat het om de totale presentatie van de opgieting.

Tijdens deze voorrondes zijn Wellness Goes, Wellness Helmond en Wellnessboot Mill gewoon geopend en u kunt dit alles als bezoeker bijwonen.Het programma ziet er als volgt uit:

11.30 uur: Opgieting 1
13.00 uur: Opgieting 2
14.30 uur: Opgieting 3
16.00 uur: Opgieting 4
17.30 uur: Opgieting 5
19.00 uur: Opgieting 6
20.00 uur: De uitslag

Wilt u meer informatie of reserveren? Bekijk dan:

www.wellnessboot.nl www.wellnessgoes.nl www.wellness-helmond.nl


Deel: ' NK Saunameester bij Fitland Wellnessresorts in Goes, Helmond en Mill '
Lees ook