Persbericht 26-01-2000:

Na groot succes, overname Registreren.nl

Na lang overleg heeft NLhosting de website www.Registreren.nl overgenomen van Cor-e-Business. Deze website die de 100.000ste .NL domeinnaam heeft geregistreerd maakt domeinnaam registraties en webhosting eenvoudiger door op de specifieke wensen en behoeften van ondernemers in te spelen.

NLhosting was al een geruime tijd geinteresseerd in de website om hun activiteiten uit te kunnen breiden. Peter van Lier, woordvoerder van NLhosting denkt hiermee zijn marktaandeel uit te breiden en zo een betere concurrentie positie te verkrijgen.

Cor-e-Business heeft gekozen voor NLhosting vanwege de betrokkenheid bij het opzetten van de website. Door een nauwe samenwerking hebben beide partijen Registreren.nl tot een succes gemaakt. Gezien de nieuwe ontwikkelingen rond de domeinnamen ziet NLhosting de overname als een goede investering.

Cor-E-Business zal zich in de toekomst meer gaan richten op het ontwikkelen van E-commerce sites. Op dit moment is Cornelis Parlevliet, eigenaar van Cor-e-Business www.GratisAdvies.nl aan het ontwikkelen waar dienstverlenende bedrijven hun adviezen gratis aan bezoekers van de website kunnen aanbieden.

Contact gegevens:

Cor-E-Business
06-21245243
info@corebusiness.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' NL-hosting neemt www.registreren.nl over van Cor-e-Business '
Lees ook