Ingezonden persbericht

NNY SiteConcepts wordt DesignerZ Active Media Solutions

AMSTERDAM, 13-10-2001 --
AMSTERDAM - Het internet wordt met de dag stukken groter. Dagelijks komen er duizenden, zoniet tienduizenden internetpagina's bij. Het wordt steeds moeilijker, maar tegelijkertijd steeds uitdagender om greep te houden op de snelgaande ontwikkelingen op internet. Samenwerking is een pré, net als kennis van de actuele gang van zaken en technologiëen.

Dat heeft doen besluiten dat per vandaag NNY.nl SiteConcepts niet meer zal bestaan. Een team van ervaren deskundigen is er de afgelopen maanden gevormd. We zijn druk doende met het bedenken van marketing-strategieën en het werven van potentiële klanten.

Samenwerken, dat is ons motto. Vanaf vandaag zullen we dat doen onder de naam DesignerZ Active Media Solutions. Wij bedenken actieve mediaoplossingen, variërend van een "standaard" HTML homepage, tot een zeer uitgebreide corporate website, tot een database-ondersteunde website met een zeer uitgebreid content managementsysteem voor het beheer van ieder willekeurige pagina. DesignerZ Active Media Solutions.

Per heden worden alle zakelijke mails die binnenkomen op NNY.nl niet meer beantwoord, dit om het migrateproces voor allen zo spoedig en vooruitstrevend mogelijk te laten werken.

DesignerZ Active Media Solutions is uiteraard per e-mail te bereiken. Ons algemene e-mailadres is: mailto:info@designerz.nl

We zijn druk doende met onze website waarop wij ons, samen met onze capaciteiten en mogelijke diensen, zullen presenteren.

Houd onze website dus in de gaten.

Met Vriendelijke Groet,
Danny Mekic'
DesignerZ Active Media Solutions

Zoekwoorden:

Deel: ' NNY SiteConcepts wordt DesignerZ Active Media Solutions '
Lees ook