HOUTRUSTZACHT

Nog een Haagse Beatnach bij Houtrusthallen

Op zaterdag 8 september wordt op het plein voor de legendarische Houtrusthallen in Den Haag het evenement Norfolkline HoutRustZacht gehouden. Op de plek waar ooit de Haagse Beatnach geschiedenis schreef, keren onder leiding van Hans Vermeulen (Rainbow Train, Sandy Coast) nog één keer alle Haagse poplegenden van weleer terug op het podium.
Deze Haagse SuperSessie wordt voorafgegaan door een dagprogramma vol kinderactiviteiten en 'Een middag plezier met de Gebroeders de Gier'. 's Nachts wordt het evenement afgesloten met een danceparty waarin de bekendste Haagse DJ's van de afgelopen 20 jaar draaien. HoutRustZacht wordt georganiseerd door Robert-Jan Rueb en Gerard van den IJssel, onder auspiciën van de Stichting Promotie Den Haag, in samenwerking met een groot aantal participanten, waaronder 't Paard, Rob Andeweg Produkties, Stichting 070, Ben van Es en DOEN Evenementen.

Dagprogramma
Het dagprogramma van Norfolkline HoutRustZacht tussen 13.00 en 18.00 uur richt zich met name op families. Er zijn kinderactiviteiten zoals een klimwand, een 'bungee-walk', een parabounce ballon en een 'surf ride'.
Tegelijkertijd is er 'Een middag plezier met de Gebroeders de Gier' waaraan zal worden meegewerkt door o.a. de clowns Flits en Lampie, Sjaak Bral met zijn CD-project 'Alle 13 Haags', de zangers John Medley en Lex Triplex, jambee-groep Sandja en 'de vrolijke zeeman' Arthur Koot.

Avondprogramma
Op het buitenpodium op het plein voor de entree wordt tussen 19.00 en 22.00 uur een Haagse SuperSessie verzorgd. Hans Vermeulen (Rainbow Train, Sandy Coast) en band begeleiden dan een imposante rij gastvocalisten. De opzet van deze avond lijkt op die van de legendarische Beatnach. De volledige line-up van deze avond is als volgt:

Band:
Hans Vermeulen (zang/gitaar/keyboards), Polle Eduard (gitaar/zang), Jaap de Jonckheere (gitaar), Arno Engelhardt (keyboards), Andre Sommer (pedal-steel/keyboards), Danny Sahupala (drums), Frans Koenn (bas), Claudia (backing vocals), Tosca (backing vocals), Selina (backing vocals).

Gastvocalisten:
Evert Nieuwstede (Urban Heroes), Frans Krassenburg (Golden Earrings), Hans Vandenburg (Gruppo Sportivo), Henk Koorn (Hallo Venray), Jody Pijper (Cashmere, Rainbow Train), Johan ter Schegget en Arie Spaans (Suburbs), Len Bouman (The Incrowd), Mariska Veres (Shocking Blue), Peter Tetteroo en Polle Eduard (Tee Set), Rob en Ferdi Bolland (Bolland & Bolland), Rob Vunderink en Mark Boon (Diesel), Robert-Jan Stips (SuperSister, Earring, Nits), Rowin Schumm (Lichter Laaie), Rudy Bennet en Leo Bennink (The Motions), Theo van Es (The Shoes) en Tim Akkerman (Di-rect)

Afsluitend is er een door het Paard op Hol en Silly Symphonies georganiseerde danceparty in de Rotonde (23.00 - 05.00 uur), met de DJ's Stef, Ramon, Remski, Paul Funk, Gizmo, Roland Klinkenberg en VJ Polly. Alleen deze activiteit is niet gratis. Kaarten kosten 25,00 gulden en zijn te koop bij Paard op Hol aan de Grote Markt, Haagsche Courant Bespreekbureau en Concrete.

Organisatie/coördinatie:
RJ. Rueb en Gerard van den IJssel
Valkenboskade 673, 2563 JH Den Haag
Telefoon 070 3205546 / 070 3849455
Mobiel 06-5189 7233 / 06-2231 8887
Fax 070 3205547 / 084 8836728
Email: rueb@bart.nl / ijssel@denhaag.org
https://www.houtrustzacht.nl

HoutRustZacht wordt mede mogelijk gemaakt door:

Norfolkline
Gemeente Den Haag
VSB Fonds Den Haag e.o.
Jan Knijnenburg BV
Haagsche Courant
Residentienet
Vestia
Meeuwisse MBP Beheer NV
KPN Telecom
RTV West
Haagsch Genootschap
Fortisbank
Stads Radio Den Haag
NV Woningbeheer
HADI Beveiligingen
KPMG
Arrow Classic Rock
Claudio Hypnotherapie
MAOC Gravin van Bylandt Stichting

VARIA MUZIEK CULTUUR


---einde bericht---

24 aug 01 10:01

Deel: ' Nog een Haagse Beatnach bij Houtrusthallen '
Lees ook