Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: MO014
Datum: 18 januari 2000

Nog niet alle prijzen kerstbomenloterij opgeeist

Nog niet alle prijzen die zijn te winnen in de jaarlijkse kerstbomenloterij van de gemeente Maassluis zijn opgeeist. Prijswinnaars hebben nog een paar dagen de tijd om zich met het winnende lotnummer te melden bij het stadhuis.

De loten zijn uitgereikt bij de kerstbomeninzameling op 5 januari
2000. Net als in de voorgaande jaren hebben medewerkers van de gemeente op die dag klaar gestaan om afgedankte kerstbomen in ontvangst te nemen. Er zijn in totaal 2207 oude kerstbomen ingeleverd. Vele, vooral jongere Maassluizers hebben op deze manier nog een leuk zakcentje verdiend, want in totaal is er voor meer dan elfhonderd gulden aan kerstbomengeld uitgedeeld. Iedere kerstboom leverde immers, behalve een lot, ook twee kwartjes op. De hoofdprijs, een door de politie beschikbaar gestelde spelcomputer, is al gevallen. Maar veel prijzen zijn tot nu toe nog niet opgeeist. De winnaars van de volgende prijzen kunnen zich nog melden:

Reiszeeslag rose 108
Puzzel oranje 110
Puzzel geel 420
Leesboek "Kippevel" rose 318
Ganzenbordspel oranje 88
Triominospel geel 20
Mens-erger-je-niet blauw 152
Video "Anastasia" rose 62
Mastermind rose 85
CD House for kids blauw 176
Computerspel blauw 106
CD House for kids oranje 181

Melden uiterlijk 21 januari

De prijswinnaars worden verzocht zich uiterlijk vrijdag 21 januari, met het winnende lot als bewijs, te melden bij de balie van het informatiecentrum in de hal van het stadhuis. Daar worden naam en adres van de winnaars genoteerd en krijgen ze een uitnodiging voor het bijwonen van de prijsuitreiking. De prijzen zullen op woensdag 26 januari 2000 worden uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het personeelsrestaurant in het stadhuis aan de Koningshoek.

Deel: ' Nog niet alle prijzen kerstbomenloterij Maassluis opgeeist '
Lees ook