Ingezonden persbericht


Internet Society Nederland

Uit: Nieuwsbrief INSIDE ISOC Nederland september 2001

De vereniging voor internetminded professionals, beleidsmakers en doordenkers in Nederland. Wordt lid!

NOMINATIES ISOC AWARDS

Met de ISOC Awards wil Internet Society vernieuwende initiatieven rondom internet de erkenning geven die ze verdienen, en daarmee de verdere groei van internet stimuleren. Nominatie voor de ISOC Awards 2001 staat vanaf vandaag open Internet Society zet jaarlijks de ontwikkelingen binnen en rondom de internetgemeenschap op een rijtje, en wijst daarbinnen de belangrijkste initiatieven aan. Er worden ISOC Awards uitgereikt in vier categorieën: beste maatschappelijke internetinitiatief; beste overheidsinitiatief op het gebied van internet; internettoegankelijkheidsinitiatief van het jaar; en net-art. Op de site van ISOC.nl leest u er meer over.

Samen met de andere leden van ISOC.nl bepaalt u wie genomineerd wordt, dus als u extra aandacht gunt aan een belanghebbend initiatief dat u kent laat het ons dan weten. Een gerenommeerde en onafhankelijke jury zal de uiteindelijke winnaars bepalen. De nominatieprocedure staat vanaf vandaag open via de website en via e-mail (awards@isoc.nl).

Meer informatie: Michiel Leenaars.

(c) Deze nieuwsbrief is een uitgave van de vereniging Internet Society Nederland voor haar leden en geinteresseerden. Het verder verspreiden van deze nieuwsbrief is toegestaan. Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. De in deze nieuwsbrief opgenomen verwijzingen naar kortingen en voordelen zijn alleen van toepassing voor geregistreerde leden van de Internet Society Nederland. Medewerkers van participanten van de Internet Society Nederland kunnen zich via http://isoc.nl gratis laten registeren als lid, mits het aantal slots van deze participant toereikend is. Voor personen die niet aan een participant zijn verbonden kost het lidmaatschap 100 EURO/jaar.

Deel: ' Nominaties ISOC Awards '
Lees ook