Norman Antimalware Security Appliance biedt verbeterde functionaliteit


Norman Network Protection levert superieure malware bescherming voor servers & clients

HOOFDDORP, 20110912 -- Norman kondigt de volledige beschikbaarheid van de nieuwe kosten effectieve Norman Network Protection (NNP) antimalware appliance aan. http://www.norman.com/products/network_protection/nl Deze omvat aanzienlijk verbeterde beveiliging voor bedrijven, overheden en fabrieks-productieomgevingen, dit vermelden eveneens professionele, onafhankelijke testen.

Kenmerken van de meest recente versie van Norman Network Protection:
  • Ondersteuning voor scanning traffic voor malware op mirrored (of SPAN) switch ports
  • Gereed voor IPv6 netwerk implementatie
  • Draait op een 64-bit Linux platform voor superieure werking
  • Ondersteunt tot 10 Gigabit Ethernet interfaces
  • High availability, redundante/fail-over oplossing voor continue service
  • URI/URL blokkering
  • Levert verbeterde Windows file-sharing ondersteuning


In een zeer rommelige security appliance markt, onderscheidt Norman zich met zijn netwerk beveiligingsoplossing, door de levering van toonaangevende malware bescherming met hogere prestaties en tegen een fractie van de kosten ten opzichte van dure Unified Threat Management (UTM)-apparaten. Deze prijzen liggen vaak tot 20 maal hoger.

Norman Network Protection is eenvoudig te installeren en eenvoudig in gebruik. NNP is ontworpen om o.a. fabrikanten, MKB, financiële instellingen, gezondheidszorg en overheidsinstanties - op zoek naar de hoogste bescherming tegen de steeds groter wordende hedendaagse malware-bedreigingen - te beschermen. Klanten kunnen gebruik maken van NNP in een defense-in-depth strategy, om het blokkeren van Malware aanzienlijk te verbeteren - laboratoria tests tonen aan dat het een mogelijke effectieve verdubbeling van de bescherming biedt tegen malware.

"In de huidige beveiligingsomgeving zullen organisaties, die niet aan beveiliging en het beheer van het web-kanaal kunnen voldoen, last hebben van een hogere kans op malware infecties en daarmee meer verlies van gegevens lijden dan gemiddeld in de industrie. Deze organisaties zullen ook minder goed in staat zijn om nieuwe Web 2.0 marketing kanalen, collaboratieve tools en kostenbesparende kansen te benutten" aldus recent onderzoek van de Gartner Group.

NNP kan worden geïnstalleerd op de netwerk perimeter of kan geplaatst worden tussen netwerk nodes om bedreigingen van binnenuit te blokkeren vanaf laptops, memory sticks en andere mobiele apparaten. Deze versie van NNP voegt de Mirror port-feature toe waardoor het apparaat te gebruiken is als een niet-intrusieve out-of-band scanapparaat. Klanten kunnen nu NNP implementeren als een in-line of als een out-of-band scanapparaat op basis van hun voorkeuren.

Gesterkt door de bekroonde Norman SandBox® technologie biedt NNP proactieve, real-time bescherming voor de hedendaagse bedrijfsleven, de overheid en de productie-netwerken en verwijdert bedreigingen zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit.

De extreem snelle NNP appliance is ontwikkeld op een 64-bit Linux platform en ondersteunt tot 10 Gigabit Ethernet netwerken, en biedt een real-time, front-end beschermingsoplossing voor het gehele LAN en voor de hele productienetwerkomgeving. Meerdere protocollen worden gescand om kwaadaardige software te weren, NNP houdt het netwerk schoon en staat veilig dataverkeer toe, snel en efficiënt. NNP combineert signature-based beveiliging met SandBox en DNA Matching technologie om proactief malware te stoppen."Een groeiend aantal bedrijven is op zoek naar een netwerk antimalware device die de bescherming biedt, door de antivirus producten, op hun Endpoints", zegt Rick Moy, president van NSS Labs, Inc. "Organisaties kunnen eenvoudigweg niet alleen vertrouwen op een enkele laag van antimalware bescherming . Defensie-in-depth strategieën zijn van cruciaal belang, vooral omdat malware steeds vaker wordt geleverd via het web en via social media."

"Netwerk-antimalware en antivirus-oplossingen zoals de Norman Network Protection appliance zijn een belangrijk onderdeel van een defensie-in-depth strategie", aldus Moy.

Meer informatie over NSS Lab en de test resultaten, ga naar: www.nsslabs.com/anti-malware/normannp

Meer informatie over wat de NNP voor meerwaarde heeft voor uw organisatie, ga naar: http://www.norman.com/business/network_protection/nl

Meer informatie over het onderzoek van de Gartner Group relaterend aan de infrastructuur beveiliging refereren wij graag naar Gartner, Inc., Hype Cycle for Infrastructure Protection, 2010, Greg Young, August 20th, 2010.

Voor overige informatie en/of beeldmateriaal:

Norman Data Defense Systems BV
+31 (0)23 78 90 233
sales@norman.nl
marketing@norman.nl


Deel: ' Norman Antimalware Security Appliance biedt verbeterde functionaliteit '
Lees ook