North Sea Design Vintage & Nieuw Scandinavisch Woonshoppen onder 1 dak


ROTTERDAM, 20140904 -- Rotterdam heeft er een eigenzinnige woonwinkel bij: North Sea Design. Vintage meubelen & lampen worden op een prachtige manier gecombineerd met woonaccessoires en wooncadeaus van grote en kleine (on)bekende Scandinavische merken.

Naast de vintage meubelen en lampen uit NL en Scandinavie jaren 50 en 60 is North Sea Design gespecialiseerd in hedendaags Nordic design. De woonwinkel voert moderne, stijlvolle Noord-Europese woonaccessoires en wooncadeaus van hippe merken als Pappelina, Pluto Produkter, House Doctor, Kahler, By Rydens, Todryfor, Wuudy en Grootzus. De blend van vintage retro en nieuw Scandinavisch design onder 1 dak maakt NSD zo bijzonder. De artikelen zijn online en de winkel is gevestigd in het monumentale pand van Station Hofplein.

Station Hofplein is de Rotterdamse hotspot van 2015, het ligt op loopafstand van het (nieuwe) Centraal Station; hier vind je naast North Sea Design onder andere Espressobar Lokaal, Jazzclub en Restaurant  Bird, Nonna & Nene's Kitchen, Restaurant de Jong en Food Labs restaurant en shop.

De winkel is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 11.00 - 17.30 uur, daarbuiten op afspraak.

North Sea Design
Raampoortstraat 32, Rotterdam
Tel: 06-41673435


webwinkel: https://www.northseadesign.nl


Deel: ' North Sea Design Vintage & Nieuw Scandinavisch Woonshoppen onder 1 dak '
Lees ook