Ingezonden persbericht

NOVASOL investeert ook in drukke zomerperiode

Reeuwijk, 30 juli 2009 - NOVASOL, de grootste vakantiehuizenaanbieder van Europa, investeert ook in de drukke zomerperiode in de vakantiemogelijkheden om klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Bij het boeken van een zomervakantie via de 'digitale menukaart' op de website van NOVASOL, ontvangt de boeker bijvoorbeeld een midweek in de Benelux cadeau. Bovendien is het nu mogelijk om via NOVASOL ook met grote groepen tot 50 personen op vakantie te gaan: ideaal om speciale gelegenheden te vieren.

Speciaal voor zomervakantiegangers heeft NOVASOL een unieke gratis midweek-aanbieding opgesteld. Via het online huizenaanbod, de 'digitale menukaart', kan men een vakantie boeken in juli of augustus. Daarbij krijgt de boeker een midweek in een van de geselecteerde vakantiehuizen cadeau. Zo kan er na de zomervakantie alweer uitgekeken worden naar de volgende ontspannende vakantie in het najaar; een heerlijk vooruitzicht.

Daarnaast heeft NOVASOL een nieuwe brochure ontworpen, waarin bijzondere XXL-woningen worden gepresenteerd. Zo komt de grootste vakantiehuizenaanbieder van Europa tegemoet aan een nieuwe vakantietrend: vakantie met familie en vrienden doorbrengen en tegelijkertijd een speciale gelegenheid vieren. Met de nieuwe XXL-brochure vereenvoudigt NOVASOL het zoeken naar deze accommodaties. De XXL-woningen bieden ruimte voor 12 tot 50 personen en beschikken over een grote woonkamer. Ze zijn ideaal voor een gemeenschappelijke vakantie van families, vrienden of zelfs schoolklassen, voor het vieren van bijvoorbeeld bruiloften, jubilea of feestdagen. De mogelijkheden, variërend van een ruime klassieke vakantiewoning tot een prachtig kasteel, zijn te vinden op www.xxl.novasol.nl.

Voor meer informatie over de gratis midweek of het aanvragen van een gratis NOVASOL brochure kunt u zich richten tot novasol@novasol.nl of ga naar www.novasol.nl.
Over NOVASOL
Meer dan 25.000 individuele vakantiehuizen in 21 Europese landen behoren exclusief tot de NOVASOL groep, deel van RCI Global Vacation Network van Wyndham Worldwide. Daarom behoort de NOVASOL groep tot een van de grootste aanbieders van vakantiehuizen in Europa. NOVASOL heeft woningen in o.a. Denemarken, Zweden, Tsjechië, Bulgarije, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Griekenland en Turkije in portefeuille. Het hoofdkantoor van NOVASOL bevindt zich in Kopenhagen. De Benelux wordt aangestuurd vanuit Tilburg. Daarnaast heeft NOVASOL 40 servicebureaus verspreid over Europa.

Deel: ' Novasol investeert ook in drukke zomerperiode '


Lees ook