Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

NOVASOL neemt CUENDET over

Verschuivingen binnen de Wyndham groep

Reeuwijk, 21 september 2009 - NOVASOL heeft CUENDET overgenomen. De twee vakantiehuizenaanbieders zijn onderdeel van Wyndham Worldwide. De overname moet voor meer synergie zorgen in het aanbod van vakantiehuizen van de Europese aanbieders binnen de groep. De labels CUENDET en NOVASOL blijven naast elkaar voortbestaan.

Het aanbod van vakantiehuizen van CUENDET wordt sterk herzien: NOVASOL kiest ervoor om het label CUENDET, dat vooral in Duitsland en Italië een sterke naam heeft opgebouwd, vanaf nu te profileren als aanbieder van uitsluitend luxe vakantiehuizen met vier of vijf sterren. De huizen hebben een privé zwembad en klanten hebben beschikking over een uitgebreid servicepakket aan diensten. De nieuwe papieren catalogus bevat naast het aanbod van vakantiehuizen in Italië ook een ruim assortiment woningen in andere Zuid-Europese landen. Daarnaast wordt er binnenkort een nieuwe Nederlandstalige website gelanceerd waar het hele aanbod van CUENDET direct online geboekt kan worden.

NOVASOL en CUENDET worden vanaf heden beiden bestuurd vanuit het hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken. NOVASOL Benelux wordt aangestuurd vanuit het regiokantoor in Tilburg. Klanten van zowel NOVASOL als CUENDET kunnen hier terecht voor vragen over boekingen, service, etc.

Over NOVASOL en CUENDET

Meer dan 28.000 individuele vakantiehuizen in 21 Europese landen behoren exclusief tot de NOVASOL groep, deel van RCI Global Vacation Network van Wyndham Worldwide. Daarom mag de NOVASOL groep zich de grootste aanbieder van vakantiehuizen in Europa noemen. NOVASOL heeft woningen in o.a. de Benelux, Denemarken, Zweden, Tsjechië, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Griekenland en Turkije in portefeuille. Voor meer informatie zie www.novasol.nl.

###

Deel: ' Novasol neemt Cuendet over '


Lees ook