Ingezonden persbericht


Persbericht

SDSL-technologie verhoogt flexibiliteit NovaVoice

Novaxess introduceert vaste telefonie NovaVoice via ISDN-20 en -30

Amsterdam, 4 oktober 2001 - Novaxess biedt als uitbreiding op haar NovaVoice-pakket nu ook in- en uitgaande vaste telefonie via ISDN-20 en -30. Novaxess, aanbieder van vaste telefonie, datacommunicatie- en internetdiensten, duikt met haar NovaVoice-aanbod in een gat in de markt voor grotere zakelijke gebruikers. Zij konden bij Novaxess tot nu toe kiezen voor ISDN-2 en analoge lijnen. Novaxess voegt daar nu ISDN-20 en -30 aan toe. Met dit brede en flexibele aanbod kunnen zakelijke gebruikers hun belcapaciteit optimaal plannen en gebruiken.

De groei van het in- en uitgaande telefoonverkeer is moeilijk te plannen, maar toch hebben zakelijke gebruikers weinig keus in het aantal ISDN-verbindingen dat zij bij telecomoperators kunnen afnemen. De grote stappen tussen 2 en 30 ISDN-lijnen leiden ertoe dat ze vaak gedwongen zijn om meer lijnen af te nemen dan ze werkelijk nodig hebben.

Het nieuwe NovaVoice ISDN-aanbod komt beschikbaar in alle gebieden waar Novaxess wijkcentrales heeft ontsloten. Dit is inmiddels gebeurd in 60 wijkcentrales in Nederland. NovaVoice maakt gebruik van de nieuwe SDSL-technologie, om precies te zijn de officiële G.SHDSL standaard van de International Telecommunication Union (ITU).

Optimaal afstemmen capaciteit
Novaxess speelt in op behoefte van grotere gebruikers met het ISDN-20 en -30 aanbod. Marc Destrée, oprichter en CEO van Novaxess: "NovaVoice ISDN-20 en
-30 biedt een interessant alternatief voor bedrijven die nog geen ISDN-centrale gebruiken én voor klanten over ISDN beschikken en daarbij hun huidige aantal lijnen willen uitbreiden, of die juist minder lijnen nodig hebben dan ze nu afnemen Bovendien profiteren ze van lagere tarieven. Een abonnement valt ongeveer 20% goedkoper uit en de gesprekskosten zijn nog eens 10% voordeliger dan klanten gewend zijn te betalen. Kiest de klant voor vaste telefonie in combinatie met internet, bieden wij nog eens extra voordelen aan."

Gestage groei aantal NovaVoice-klanten
Dat Novaxess met de introductie van NovaVoice een gat in de markt heeft gevonden, blijkt uit het aantal nieuwe klanten dat zijn vertrouwen in Novaxess heeft uitgesproken. Enige maanden na de introductie in juni 2001 hebben al 500 organisaties gekozen voor NovaVoice.

Deel: ' Novaxess introduceert vaste telefonie NovaVoice via ISDN '
Lees ook