Novem

Titel: Inschrijving Energy Awards 2002 geopend!
Auteur: Gemeenten-info,
Datum: 23-07-2002

Inschrijving Energy Awards geopend!

Een eervolle prijs voor de gemeente die werk maakt van haar klimaatbeleid!

In 2002 reikt Novem voor de 5e keer de Energy Awards uit aan gemeenten die zich inzetten voor een succesvol klimaatbeleid. Alle projecten die bijdragen aan bijdraagt aan het klimaatbeleid van de gemeente kunnen meedingen. Niet het resultaat of de mate van innovativiteit telt, maar de aanpak en de succesvol gespeelde rol van de gemeente bepalen welke gemeente uiteindelijk wordt beloond met een Energy Award.

Wedstrijd
Er zijn vijf wedstrijdcategorieën, overeenkomstig de rol die de gemeente heeft gespeeld binnen het project. In de beschrijving wedstrijdcategorieën vindt u een uitleg van die rollen mét voorbeelden. Er worden vijf Energy Awards uitgereikt, voor elke categorie één.

Na de prijsuitreiking worden de winnende projecten gepubliceerd in een eenmalige uitgave en natuurlijk ook op deze website.

Meedoen?
Eenieder die werkzaam is binnen de gemeente en zich bezighoudt met klimaatbeleid kan een project indienen. Overigens is het ook mogelijk meer projecten per thema of verschillende projecten in diverse thema's in te dienen. Samenwerkingsverbanden worden eveneens van harte uitgenodigd mee te dingen naar de Energy Awards. Meer informatie over de voorwaarden vindt u in het wedstrijdreglement. Meedoen kan schriftelijk of via het inschrijfformulier.

De inzendtermijn loopt tot en met 11 oktober 2002.

Datum geactualiseerd:23-jul-2002

Deel: ' Novem opent inschrijving Energy Awards voor gemeenten '
Lees ook