Novum Radio verwelkomt Radio Decibel


AMSTERDAM, 20080526 -- Novum Nieuws verzorgt vanaf vandaag het uurnieuws en de Parool-headlines voor Radio Decibel Amsterdam, het radiostation van Groot Amsterdam. Eerder werd het nieuws afgenomen van het ANP. Novum Radio voorziet in de behoefte van Decibel om een karakteristiek nieuwsbulletin te leveren.

Radio Decibel bewijst zich al jarenlang. In de jaren '80 stond Decibel aan de wieg van de carrires van onder anderen Jeroen van Inkel, Adam Curry, Daniel Dekker en Rob van Someren. Met deze ervaring en expertise brengt Decibel een toegankelijk product, dat dankzij de regionale betrokkenheid en onderscheidende, interactieve benadering een welkome toevoeging is op het huidige radioaanbod.

"Novum is er trots op een radiostation met deze historische waarde te kunnen faciliteren. Radio Decibel is onze 200ste radioklant en gelijk de grootste zender waar wij het radionieuws aan leveren", aldus Tamara Bok, Sales Executive Novum Nieuws. "Wij specialiseren ons in het persoonlijk maken van nieuwsbulletins en beseffen als geen ander dat het karakter van de zender in de nieuwsbulletins hoorbaar mag zijn. Onze nieuwslezers zijn klaar voor Decibel."

Bas Emons, directeur Radio Decibel Amsterdam: "Radio Decibel Amsterdam gaat op een eigen, unieke wijze om met berichtgeving. Novum Nieuws ondersteunt dit door de stijl van Decibel mee te nemen in de nieuwsbulletins. Zo brengen wij onze luisteraars altijd het typische Decibel-geluid."


Deel: ' Novum Radio verwelkomt Radio Decibel '
Lees ook