NPM Capital NV

3 augustus 2001, Lunteren/Amsterdam

NPM Capital investeert in Mid Ocean Group

NPM Capital heeft een 15%-belang genomen in de Mid Ocean Group, één van de belangrijkste leveranciers en distributeurs van promotionele producten en premiums in Europa. NPM Capital is toegetreden als aandeelhouder om de expansieve groei van de Mid Ocean Group te financieren.

Mid Ocean Group, gevestigd in Lunteren, is gespecialiseerd in de inkoop, verkoop en distributie van een breed assortiment promotionele producten en is daarnaast partner voor concepten voor sales-promotion-campagnes en maatwerkproducten.

Het huidige Mid Ocean is na een management buy-out onder leiding van ABN AMRO Participaties in 1999 ontstaan. Het bedrijf is sindsdien sterk gegroeid, zowel autonoom als door diverse acquisities, waaronder in Nederland, België, Spanje en onlangs in Duitsland. Mid Ocean is nu een speler van Europees formaat met een uitstekende uitgangspositie voor verdere groei. De omzet zal in 2001 naar verwachting NLG 400 miljoen bedragen.

NPM Capital is als aandeelhouder toegetreden om de expansieve groei te financieren. Voor NPM Capital betekent de investering in Mid Ocean een veelbelovende uitbreiding van haar belangen in de Europese handels- en distributiesector.

NPM Capital is verstrekker van durfkapitaal in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, België, Frankrijk en Ierland. NPM Capital participeert momenteel voor een bedrag van meer dan EUR 0,9 miljard in circa 185 ondernemingen.

Deel: ' NPM Capital investeert in Mid Ocean Group '
Lees ook