NS en Inkasso Unie sluiten overeenkomst voor Incassodiensten


NS Reizigers B.V. kiest na aanbesteding weer voor Inkasso Unie.

EINDHOVEN/UTRECHT, 20130607 -- NS en Inkasso Unie hebben een nieuw vierjarig contract getekend voor de uitoefening van incassodiensten ten behoeve van de portefeuille “Uitstel van Betalingen”. Na een aanbesteding, waaraan werd deelgenomen door diverse aanbieders in Nederland, viel de keuze op Inkasso Unie die hiermee haar positie als marktleider in de Openbaar Vervoer markt verstevigt.

Na een jarenlange samenwerking heeft NS opnieuw haar vertrouwen uitgesproken in een voortzetting van het partnership met Inkasso Unie.

Jacco van den Berg, commercieel directeur bij Inkasso Unie: “We zijn er trots op dat we deze opdracht gegund hebben gekregen. Onze jarenlange expertise in de Openbaar Vervoer markt  heeft ertoe bijgedragen dat wij passende oplossingen hebben kunnen bieden die nauw aansluiten op de behoefte van NS.”

Alex Cosijns, Key Accountmanager bij Inkasso Unie: “Deze nieuwe vierjarige overeenkomst sluit aan bij onze ambitie om langdurige partnerships aan te gaan met onze klanten en continu te streven naar optimalisatie van het incassoproces.”


Deel: ' NS en Inkasso Unie sluiten overeenkomst voor Incassodiensten '
Lees ook