NTM Publishing introduceert WEB! Pro Edition
Maak zelf een professionele website

Hoofddorp, 10 September 1999 - NTM Publishing introduceert in samenwerking met DENDA Multimedia de nieuwe WEB! Pro Edition. De Pro Edition van WEB! is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende particuliere en zakelijke Internetgebruiker, die zelf een professionele website wil maken, zonder ook maar één regel te programmeren. De zeer gebruiksvriendelijke WEB! software van NTM Publishing heeft inmiddels al enkele duizenden enthousiaste gebruikers.

"WEB! Pro Edition is voor ons een logische aanvulling op de WEB! Personal Edition", vertelt Managing Director Michel Hartog. "Met de Personal Edition mikken we op de thuisgebruikers, die op eenvoudige wijze een leuke home page op het Internet willen zetten. De Pro Edition van WEB! is bedoeld voor de meer veeleisende Internetgebruikers, die een website willen voor bijvoorbeeld vereniging of de eigen onderneming. Vooral vanuit deze laatste groep is er veel belangstelling voor ons product."

WEB! Pro Edition geeft ongekende vrijheid in het opmaken van je webpagina's. Teksten, links en afbeeldingen kunnen door te klikken en te slepen overal worden neergezet. Geen enkel programma werkt zo intuïtief. Een eigen bestelformulier maken, tekst van kleur laten veranderen, afbeeldingen over elkaar heen plaatsen of met Frames werken; WEB! Pro Edition biedt uitgebreide mogelijkheden om pagina's professioneel op te maken. In vergelijking met het bestaande aanbod is WEB! veel eenvoudiger in gebruik, flexibeler in de opmaak en biedt het meer dynamische mogelijkheden. Daarnaast is het volledig Nederlandstalig en zeer betaalbaar.

Distributie en verkoop
De distributie en verkoop van WEB! in de Benelux wordt verzorgd door Denda Multimedia. Denda (o.a. uitgever van het TopWare label) zorgt voor een continue beschikbaarheid en een betrouwbare levering van WEB! via de bekende retailkanalen. Voor de wereldwijde verkoop en distributie via het Internet heeft NTM Publishing een overeenkomst gesloten met Digital River, de wereldleider op het gebied van Electronic Software Distribution (ESD) en E-commerce. WEB! is zowel via de eigen website (www.ntm-publishing.com) verkrijgbaar als via het uitgebreide dealernetwerk van Digital River bestaande uit wereldwijd meer dan 1500 online winkels, als CompUSA en Shopping.com.

Features WEB! Pro Edition
Klikken & Slepen, met absolute positionering (op de pixel nauwkeurig) Uitgebreide Frames mogelijkheden, met Multiple Frame Navigation Geavanceerde interactieve formulieren voor informatie aanvragen of bestellingen
Diverse Muis Over en Muis Klik acties
Een geanimeerde lichtkrant invoegen
Eenvoudig teksten, bullets, geluiden, afbeeldingen, buttons en hyperlinks invoegen
Eenvoudig pagina's met elkaar 'linken' of naar een e-mailadres of andere web sites.
Dynamische transitie effecten en special effects, zoals schaduw en golfbewegingen
Ingebouwde module voor eenvoudig publiceren (FTP)
Standaard WEB! Gastenboek en NedStat statistieken meegeleverd Extra informatie toevoegen voor zoekmachines
Smart Page Refresh

Adviesprijs: fl. 129,95

Systeem eisen
PC met 120 MHz processor
16 MB intern geheugen (32 MB aanbevolen)
20 MB vrij op harde schijf
Windows 95/98 (incl. Microsoft Internet Explorer 4.0 of hoger) CD Rom speler


________________________________________________________________________________________
- Einde Persbericht -

________________________________________________________________________________________

NTM Publishing
NTM Publishing stelt zich ten doel om het maken van Internetsites en alles wat daar bij komt kijken zo leuk en eenvoudig mogelijk te maken. Hiervoor ontwikkelt NTM Publishing software en Internetapplicaties voor zowel de gevorderde als minder gevorderde Internetgebruikers, zonder dat er enige specifieke (technische) kennis wordt vereist.

Bezoek voor meer informatie de website van NTM Publishing http://www.ntm-publishing.com of bel Hinke de Koning Communicatie: 0187- 470233.

Denda Multimedia
DENDA Multimedia b.v., is de labelmaatschappij voor de Benelux van de toonaangevende Duitse uitgevers van multimedia-producten "TopWare", "TopWare Interactive" en "MegaSystems".

Uw contactpersoon bij DENDA Multimedia b.v., afdeling Public Relations is:
Marjolein Leurink-Wissink, telefoonnr: 0541-570270 Faxnr. 0541-570277

Hinke de Koning Communicatie
Postbus 210
3240 AE Middelharnis
Tel. +31 (0) 187 470233
Fax. +31 (0) 187 470230
http://www.dekoningcom.nl

Deel: ' NTM Publishing introduceert WEB! Pro Edition '
Lees ook