Ingezonden persbericht---

P E R S B E R I C H T

Rotterdam, 3 oktober 2011

NUHR
Lekkere muziek en keihard lachen!

KORT BERICHT

Pers en publiek lopen al twintig jaar weg met de intelligente combinatie van toneel en cabaret van NUHR (Niet Uit Het Raam). De succesformatie met onder andere Viggo Waas, Peter Heerschop en Joep van Deudekom gooit in Het werkt wel alles in de strijd om succes te hebben, wanneer zij elkaar als leden van een rockband na twaalf jaar weer opzoeken. Het doel is duidelijk: volle zalen en gestreelde ego's. Veel lekkere muziek en keihard lachen op maandag 17 en dinsdag 18 oktober bij NUHR in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

LANG BERICHT

Pers en publiek lopen al twintig jaar weg met de intelligente combinatie van toneel en cabaret van NUHR (Niet Uit Het Raam). De succesformatie met onder andere Viggo Waas, Peter Heerschop en Joep van Deudekom gooit in Het werkt wel alles in de strijd om succes te hebben, wanneer zij elkaar als leden van een rockband na twaalf jaar weer opzoeken. Veel lekkere muziek en keihard lachen op maandag 17 en dinsdag 18 oktober in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

De zalen moeten vol, de dvd's verkocht en de ego's gestreeld. Alles wordt getoetst aan slechts één criterium: of het werkt. Is in het verleden nog gepoogd om een kritische tijdsbeeld te schetsen, nu is het besef dat dit niet meer van deze tijd is.

Spelers Joep van Deudekom, Viggo Waas, Peter Heerschop, Eddie B. Wahr en Kees van der Voren vinden zichzelf als NUHR na twintig jaar opnieuw uit en gaan schaamteloos op zoek naar de lach, de traan, de verbazing en de herkenning.

Locatie: nieuwe Luxor Theater
Datum: ma 17 en di 18 oktober 2011
Aanvang: 20.00 uur
Prijs: E 29|26|23|20|15
Meer info: http://www.luxortheater.nl/94-628-NUHR

Kaarten voor de voorstelling via www.luxortheater.nl of (telefonisch) reserveren aan de kassa van het theater, 010 - 484 33 33. De kassa is elke dag geopend van 13.00 tot 18.00 uur.

Deel: ' NUHR Lekkere muziek en keihard lachen '


Lees ook