Numico NV

Persbericht

Numico implementeert nieuwe management verantwoordelijkheden in de Verenigde Staten

Zoetermeer, 30 januari 2003

Koninklijke Numico N.V. heeft besloten de verantwoordelijkheden van het management team in de VS te herdefiniëren, hetgeen voortvloeit uit de eerder aangekondigde desinvesteringen van Rexall Sundown en Unicity. Om die reden zal de heer Peter van Wel terugtreden als lid van de Raad van Bestuur, eindverantwoordelijk voor de bedrijven in de VS.

Jan Bennink, CEO van Numico: "Door de implementatie van een nieuwe managementstructuur in de VS kunnen wij ons beter concentreren op het afronden van de desinvesteringen en op het versterken van de retailcapaciteiten binnen GNC. Dit ter ondersteuning van onze doelstelling om een snelgroeiende onderneming in gespecialiseerde voedingen met hoge marges te worden".

Het management van de individuele bedrijven in de VS zal tijdelijk rechtstreeks aan de CEO Jan Bennink rapporteren. Op een later tijdstip zal een opvolger voor de heer Van Wel, met eindverantwoordelijkheid voor GNC, bekend worden gemaakt.

Koninklijke Numico N.V. is marktleider in gespecialiseerde voedingen waaronder babyvoeding, klinische voeding en GNC (voedingssupplementen). De onderneming is actief in meer dan 100 landen en heeft ruim 29.500 medewerkers (zie ook: www.numico.com)


---
Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met:

Kon. Numico N.V. Corporate Communications Elvira Luykx tel. 079 353 9765 Kon. Numico N.V. Investor Relations Jacqueline van der Klift tel. 079 353 9003

Deel: ' Numico implementeert nieuwe management verantwoordelijkheden in VS '


Lees ook