NVA met vacatures op MKB-site

De NVA heeft via MKB-Nederland een overeenkomst gesloten met carrieremotor.nl. Dit is een site voor hbo-studenten met 180.000 hits per maand. Op deze site kunnen brancheverenigingen zichzelf voorstellen en studenten inzicht geven in de werkzaamheden bij de aangesloten bedrijven. Hbo-studenten kunnen zo op eenvoudige wijze een passende stage of een langverwachte vacature vinden.

Carrieremotor.nl is een initiatief van MKB-Nederland en is ingegeven door een groeiende behoefte aan jong talent in het midden- en kleinbedrijf. Hbo-studenten zijn over het algemeen niet geneigd bewust te kiezen voor dit segment omdat men onbekend is met de mogelijkheden die het MKB biedt.

Voor leden van de NVA is carrieremotor.nl een relatief goedkope manier om vacatures onder de aandacht te brengen. Het plaatsen van een vacature kost slechts 56,-. Om het wederzijds kennismaken via stages en afstudeeropdrachten te stimuleren is het plaatsen van stages en afstudeeropdrachten gratis.

NVA-leden kunnen hun vacatures eenvoudig aanmelden bij carrieremotor.nl. Via de link bedrijven op de introductiepagina kunnen leden zich inschrijven en een vacature of stageplaats opgeven.

Met de deelname aan carrieremotor.nl hoopt de NVA de vraag naar jong talent bij haar leden op doeltreffende wijze vervuld te krijgen. Ook hoopt ze grotere interesse voor het assurantievak te creëren onder afstuderende hbo-studenten.

Deel: ' NVA met vacatures op MKB-site '
Lees ook