Nxchange wint vwd Cash innovatieprijs


AMSTERDAM, 20170421 -- Tijdens de uitreiking van de vwd Cash Fund Awards heeft Nxchange de innovatieprijs gewonnen. Lezers van het magazine Cash en Cashcow.nl mochten kiezen welk bedrijf de beste innovatie op de markt bracht voor beleggers. ABN Amro, Binck, Doelbeleggen en Rabobank waren de andere genomineerden.

Europese bedrijven met ambitieuze groeiplannen kunnen met een beursnotering op Nxchange via de eigen website kapitaal aantrekken binnen hun eigen netwerk en communities, waarbij Nxchange ervoor zorgt dat transparantie en veiligheid gewaarborgd worden in een gereguleerde omgeving.

Met de komst van Nxchange is het voor uitgevende instellingen nu mogelijk om effecten in de notering te laten opnemen en kunnen beleggers vervolgens de effecten direct verhandelen via een gereguleerd platform, zonder dat voor die notering of verhandeling de tussenkomst van een bank of broker noodzakelijk is. Bedrijven kunnen zowel via het centrale handelsplatform van Nxchange als op de eigen website, via een geïntegreerde module van Nxchange, hun netwerk en communities activeren om kapitaal aan te trekken. Voor bedrijven betekent Nxchange minder afhankelijkheid van traditionele financiële dienstverleners en een efficiëntere toegang tot kapitaal die minder is gericht op handel en speculatie dan via een traditionele beurs.

Marleen Evertsz, CEO van Nxchange: “Het is een grote eer dat we deze publieksprijs in ontvangst mochten nemen. We verwachten op korte termijn nieuwe listings te kunnen aankondigen waarbij we opnieuw aantrekkelijke beleggingsmogelijkheden zullen creëren voor zowel particuliere als institutionele beleggers.”

Nxchange breidt spoedig uit met Nxone, een additionele dienst waarbij IPO-kandidaten ondersteund worden in het complexe proces naar een beursnotering”. Nxone helpt IPO-kandidaten stapsgewijs aan de complexe wettelijke en financiële regelgeving te voldoen, met behulp van gerenommeerde juridische en financiële partners en neemt daarmee veel zorg uit handen. Daarbij werkt Nxchange ook aan innovatie op het gebied van Blockchain.


Deel: ' Nxchange wint vwd Cash innovatieprijs '
Lees ook