NYSE Notering Buhrmann

L.S.

Zoals eerder bekendgemaakt krijgt Buhrmann NV binnenkort een notering aan de New York Stock Exchange, in het kader van afspraken die hierover zijn gemaakt met Amerikaanse beleggers ten tijde van de overname van Corporate Express in 1999.

De eerste notering van Buhrmann ADRs stond gepland voor 17 september 2001 (aanstaande maandag). Na de aangrijpende tragedie die zich heeft voorgedaan in New York hebben wij in overleg met onze adviseurs en de New York Stock Exchange besloten dit tot een nader te bepalen moment uit te stellen. Ofschoon naar verwachting de handel op de beurs van Wall Street maandag zal worden hervat, achten wij het effectueren van een formele eerste notering op die dag ongepast ten opzichte van al degenen voor wie de schokkende gebeurtenissen zich zo nabij hebben voltrokken.

Er bestaan geen andere overwegingen dan deze om de notering, die als een formaliteit mag worden beschouwd, uit te stellen. Te gelegener tijd stellen wij u uiteraard op de hoogte van de nieuwe datum van Buhrmanns eerste notering aan de New York Stock Exchange.

Met vriendelijke groet,
Buhrmann NV

Ewold de Bruijne
Manager Corporate Communications

Deel: ' NYSE beursnotering Buhrmann uitgesteld '
Lees ook