Océ

Océ introduceert de Océ TCS400
Océ en Assistance Software tekenen overeenkomst Voorlopige resultaten boekjaar 2002
Océ introduceert de Océ TCS400

's-Hertogenbosch, 24 januari 2003. Océ introduceert een nieuw grootformaat kleurenprintsysteem, de Océ TCS400 (Technical Colour System). Tijdens de Europese lancering is de Océ TCS400 aan de markt geïntroduceerd.

De Océ TCS400. Productief in kleur. Héél makkelijk

Met de Océ TCS400 beantwoord Océ aan de groeiende behoefte aan grootformaat kleurenprints in de technische documentatiemarkt. Het Océ TCS400 printsysteem bestaat uit een grootformaat printsysteem en een geïntegreerde Océ Power Logic® Controller. In toekomstige releases zal de Océ TCS400 worden uitgebreid met een grootformaat kleurenscanner, waardoor grootformaat kleurkopiëren en scan-to-file functionaliteit zullen worden toegevoegd.

Océ, de grootste leverancier ter wereld van grootformaat oplossingen voor technische documenten levert alles wat nodig is om productief te blijven. Zo is er voor de Océ TCS400 een ruime keus uit verschillende soorten papier, film en andere materialen. Deze zijn door Océ grondig getest. Met Océ EasyPAC® is men verder verzekerd van de uitstekende service van Océ - recentelijk zelfs bestempeld als de beste ter wereld
- zodat men optimaal gebruik kan maken van de Océ TCS400. Héél makkelijk.

Verwerking van opdrachten. Héél makkelijk

Met zijn hoge interne snelheid en grote geheugen, stroomlijnt de Océ Power Logic Controller de verwerking van diverse opdrachten. Het systeem herkent verschillende soorten bestanden. Men kan dus bijna elk bestand afdrukken zonder het eerst te hoeven converteren. Printbestanden worden rechtstreeks op de harde schijf van de controller verwerkt, waardoor het netwerk minimaal belast wordt. Dankzij de krachtige processor van de Océ Power Logic Controller worden de bestanden snel verwerkt, zodat de printer vrijwel onmiddellijk kan starten. Bovendien levert dat 'true concurrency'. Dit betekent dat terwijl de Océ TCS400 een bestand afdrukt, de Océ Power Logic Controller het volgende bestand ontvangt en verwerkt.

Beheer het werkproces. Héél makkelijk

De Océ Power Logic Controller geeft de gebruiker de touwtjes in handen. Is er een afdruk nodig die niet kan wachten? Met behulp van de Océ Advanced Queue Manager kan het bestand naar het begin van de wachtrij verplaatst worden, zodat opdrachten met een hoge prioriteit direct afgedrukt worden. Tevens kan men zien of de opdracht reeds geprint is. Moet er een bestand herprint worden? Verwerkte bestanden blijven beschikbaar in de geschiedeniswachtrij met één muisklik worden deze opnieuw afgedrukt. Moet de systeemstatus gemonitord worden? Het Océ System Control Panel toont het inktvolume, de geladen media en de belasting van de controller. Met de installatie van Océ Remote Logic kan dit alles vanaf de werkplek gedaan worden.

Printen op grootformaat in kleur. Héél makkelijk

De Océ TCS400 is ontworpen om het printen van grootformaat kleurenbestanden net zo makkelijk te maken als het afdrukken op grootformaat monochroom systemen van Océ. Door de makkelijke verwerking van media vanaf meerdere rollen, kunnen verschillende soorten media met verschillende afmetingen geplaatst worden. Ook DIN-formaten worden ondersteund, zodat tijd bespaard wordt op het schoonsnijden van de afdrukken. Tussenkomst door de gebruiker wordt geminimaliseerd. Indien actie van de gebruiker vereist is, wordt deze begeleid door duidelijke Nederlandstalige instructies op het bedieningspaneel. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel kan in elke positie gezet worden voor maximale zichtbaarheid.

Job submission. Héél makkelijk

Met de Océ drivers en job submission oplossingen is het makkelijk om precies datgene te produceren dat gewenst is. De Océ drivers verschaffen een groot aantal mogelijkheden. Wat ook gekozen wordt, de standaardinstellingen zijn altijd direct beschikbaar. Gebruik Océ Print Exec® LT WEB om via de webbrowser printbestanden direct af te drukken. Met Océ Print Exec LT WEB is het ook mogelijk om binnen enkele seconden een opdracht te genereren van meerdere printbestanden. Toekomstzeker en betrouwbaar. Héél makkelijk De Océ TCS400 kan uitgebreid worden met een kleurenscanner, waardoor grootformaat kleur kopiëren en scan-to-file tot de mogelijkheden behoren. Dankzij de Océ Power Logic Controller kan het printsysteem eenvoudig up-to-date gehouden worden.
Net zoals andere grootformaat printers van Océ heeft de Océ TCS400 een robuust ontwerp, tevens is er een zeer korte papierbaan, waardoor de kans op papierstoringen geminimaliseerd wordt. Dankzij het multi-printkop ontwerp blijft de kwaliteit gewaarborgd, ook als dit door de gebruiker niet zelf gecontroleerd kan worden, bijvoorbeeld s nachts.

Alles wat de gebruiker nodig heeft. Héél makkelijk

Océ, de grootste leverancier ter wereld van grootformaat oplossingen voor technische documenten levert alles wat nodig is om productief te blijven. Zo is er voor de Océ TCS400 een ruime keus uit verschillende soorten papier, film en andere materialen. Deze zijn door Océ grondig getest.
Met Océ EasyPAC® is men verzekerd van de uitstekende service van Océ, zodat men optimaal gebruik kan maken van de Océ TCS400. Héél makkelijk.

Océ en Assistance Software tekenen overeenkomst

Océ-Nederland B.V. en Assistance Software hebben 14 januari jl. de handtekening gezet onder een overeenkomst met als doel de software van beide partijen met elkaar te integreren. Het gaat hierbij om de administratieve toepassing Assistance Architect - Engineer, de Océ Engineering Exec Suite van print- en documentmanagement software, Océ Repro Desk printmanagement software en de Océ Account Logging Module van de Océ TDSX00 grootformaat digitale reproductiesystemen.

Door deze integratie kunnen de reproductiekosten van de Océ apparatuur automatisch worden doorbelast binnen de administratieve software van Assistance Software. Op deze manier kunnen deze kosten sneller en efficiënter worden afgehandeld in het administratieve proces. Daarnaast kunnen deze kosten ook automatisch worden gefactureerd waarna ze verwerkt worden in de boekhouding.

De module die bestaande Assistance Software klanten kunnen aanschaffen is te verkrijgen onder de naam Assistance Océ Accounting en kost 1.000,-. Deze module kan als extensie worden aangeschaft bij iedere versie van Assistance Architect - Engineer.

Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met:
* Océ-Nederland B.V., de heer P. Deenen, 073 - 6 815 432
* Assistance Software, de heer M. van der Hoeden, 036 - 5 227 876.
Foto: André Hoeben, adjunct-directeur Océ-Nederland B.V. (links); Martijn van der Hoeden, Managing Director Assistance software.


Deel: ' Océ introduceert de Océ TCS400 '
Lees ook