Océ
Océ introduceert de Océ VarioPrint 2050, 2060 en 2070

Den Bosch, februari 2003 Océ kondigt de introductie aan van 3 nieuwe print-/kopieer-/scanoplossingen: de Océ VarioPrint 2050, 2060 en 2070. Deze oplossingen zijn met name door hun bedieningsgemak en de befaamde betrouwbaarheid van Océ bijzonder productief. Ze zijn geschikt voor zowel decentrale als centrale omgevingen, zodat uniformiteit van bediening gewaarborgd is.

De Océ VarioPrint 2050, 2060, 2070 produceren respectievelijk 46, 52, 62 paginas per minuut. Twee unieke Océ technologieën, Océ Copy Press® en Océ Image Logic®, staan garant voor maximale beschikbaarheid en een perfecte afdrukkwaliteit die doet denken aan drukwerk.

De kracht van veelzijdige documentverwerking

De documentstromen van vandaag vragen om zeer veelzijdige oplossingen.

Stephan Koopman, Marketing Manager bij Océ-Nederland, verklaart dat de Océ VarioPrint 2050, 2060 en 2070 beantwoorden aan de verschillende documentvereisten van zowel kantoren, repro afdelingen als commerciële printomgevingen. "Ondernemingen hebben te maken met gevarieerde input- en output wensen", aldus Koopman. "Kopiëren of digitale conversie van papieren documenten; printen van verschillende documenttypes en
-afmetingen; afdrukken op diverse materialen. De Océ VarioPrint 2050, 2060, en 2070 kan dit allemaal productief verwerken. Met maximale flexibiliteit voor en minimale inspanning van de medewerkers."

"Océ biedt haar klanten een veilige investering", vervolgt Koopman." Onze R&D-afdeling werkt reeds aan toekomstige functionaliteiten om tegemoet te komen aan ontwikkelingen in documentverwerking."

Eenvoudig en vertrouwelijk afdrukken

Gebruiksgemak en betrouwbaarheid zijn cruciaal voor publieke systemen. Dankzij de "Groene knop" benadering is printen net zo simpel als kopiëren en is scannen net zo eenvoudig als het maken van een kopie. Vertrouwelijke documenten kunnen door de gebruiker beveiligd worden door het toekennen van een pincode. Gebruikers printen vanaf hun werkplek naar hun eigen Digitale Mailbox in de Océ VarioPrint 2050, 2060 en 2070. Alle printinstellingen kunnen via de Digitale Mailbox worden gecontroleerd en gewijzigd, zowel vanaf de werkplek als bij de machine.

Océ Intra Logic ® (beheerssoftware)

De beheersoftware Océ Intra Logic wordt gratis meegeleverd met zowel de Océ VarioPrint 2050, de 2060 als de 2070. Met deze software kunnen zowel systeembeheerders als gebruikers (ieder op hun eigen manier en niveau) de VarioPrint 2050, 2060 en 2070 beheren. Is de machine bezet? Zit er voldoende papier in papierlade 1? Hoeveel afdrukken/kopieën/scans zijn gemaakt?, zijn veelgestelde vragen in een (de)centrale omgeving.

Met de Océ Intra Logic software kunnen instellingen en opdrachtvolgorde worden gewijzigd en taken worden verwijderd, allemaal vanaf de werkplek of bij het apparaat via de Digitale Mailbox. Bovendien kunnen vanaf de werkplek taken via een andere route naar een andere oplossing worden verstuurd.

De Océ VarioPrint 2050, 2060 en 2070 maken deel uit van de nieuwe Océ Vario productlijn die zowel VarioPrint als VarioStream® systemen omvat. Deze printsystemen werden ontwikkeld voor het efficiënter produceren van documenten in de veranderende wereld van vandaag met zijn universele netwerken en gemengde databronnen: mainframes, minicomputers, klantservers, enz.

Voor meer (Engelstalige) productinformatie wordt u meegenomen naar de internationale Océ website. Klik hier.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met: Sjoerd P. van Leeuwen Marketing Communicatie Manager DDS svleeuwe@ocenl.nl

Deel: ' Océ introduceert de Océ VarioPrint 2050, 2060 en 2070 '
Lees ook