Horses of the DutchOefenmarathon Zondag 23 september 2001, Nistelrode Zondag 23 september 2001 organiseert Stichting Ruitersport uit Nistelrode een oefenmarathon. De marathon zal bestaan uit een wegparcours, een 6-tal hindernissen en een vaardigheid. Het wegparcours brengt ons door de mooie bosrijke omgeving van Nistelrode.

Het is de bedoeling om de wedstrijdrijders nog de gelegenheid te bieden om te oefenen voor het komende Nederlands Kampioenschap 30 september in Wanroy.
Deze wedstrijd ook meetellen voor de West-Brabant competitie. Tevens hopen wij er voor de rijders en toeschouwers er een leuke dag van te kunnen maken.

Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Informatie betreffende de wedstrijd en/of een inschrijfformulier is te verkrijgen bij:
Nancy de Wit
Potbeker 41
5384 DV Heesch
tel. 0412-456231

Het inschrijfgeld bedraagt 30 gulden + 10 gulden borg. Dit dient voor 5 september overgemaakt te zijn op rekeningnummer 13 71 39 306, Rabobank Bernheze Oost t.n.v. Menvereniging de Heemskinderen. Vergeet hierbij niet je naam te vermelden.

Bij voldoende deelname voor de uiterste inschrijfdatum, dan wordt de inschrijvingen gesloten. De inschrijving wordt bepaald na ontvangst van de betaling.

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens

Stichting ruitersport Nistelrode©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer

Deel: ' Oefenmarathon ruiters in Nistelrode '
Lees ook