Persbericht

OEXerox Rewards¹ als ondersteuning voor het verkoopkanaal

Nieuw programma helpt partners met ontwikkeling van hun business

Amstelveen, 18 februari 2003 -- Xerox heeft het Xerox Rewards-programma geïntroduceerd, een doorlopend, flexibel en overzichtelijk business development programma voor het Europese reseller kanaal. Onder meer via dit programma wil Xerox de band met haar resellers verder uitbouwen en verstevigen. Xerox Rewards beoogt wederverkopers van Xerox-producten te helpen bij de groei en ontwikkeling van hun business door hen meer keuzes te bieden in de beloning voor successen. Xerox Rewards vereenvoudigt ook het proces van toekenning van kortingen binnen alle huidige en toekomstige reseller programma's, waardoor het voor de resellers steeds aantrekkelijker wordt om met Xerox zaken te doen.

Met Xerox Rewards kunnen de verkooppartners van Xerox punten verzamelen, afhankelijk van de producten die ze bestellen. Deze punten zijn in te ruilen voor extra korting of voor deelname in zogenaamde Marketing Development Funds, dus ter dekking van onkosten voor verdere marktontwikkeling. De Marketing Development Funds zijn te gebruiken voor diverse marketingactiviteiten, zoals campagnes om nieuwe OEleads¹ te genereren. Xerox biedt de laatstgenoemde optie omdat resellers positief blijken te reageren op gerichte beloningen en bijdragen die aansluiten op hun individuele zakelijke belangen.

Xerox geeft hiermee eens te meer aan haar partners in het verkoopkanaal te willen ondersteunen bij de verdere groei en ontwikkeling van hun activiteiten. In de tweede fase van de invoering van de plannen, in maart 2003, zal Xerox punten extra gaan belonen als ze worden ingeruild voor Marketing Development Funds. Een ander groot voordeel van het Xerox Rewards-programma is dat het voor de resellers veel eenvoudiger wordt om geld van kortingen terug te vragen voor de punten die ze hebben verzameld.

Om aan het programma deel te nemen kunnen partners eenvoudig inloggen op het extranet van Xerox (www.xerox.com/officeprinting/resellers), op de link 'Xerox Rewards' klikken en een kort registratieformulier invullen. Zodra dat is ingevuld kunnen Xerox-partners zien hoeveel punten ze hebben verzameld, hoe ze die vrij kunnen maken en hoeveel punten ze hebben gebruikt of ingeruild. Xerox Rewards geldt voor alle Xerox-dealers, partners en OEconcessionairs¹ die hun producten afnemen via de betrokken distributeurs.

Als reactie op de introductie van het Xerox Rewards-programma zei Maurits Aalders, Marketing Manager Xerox Office Nederland: "Xerox heeft de breedste lijn oplossingen voor kantoorproductiviteit, ondersteund door een scala aan promotie-activiteiten voor het verkoopkanaal. Dat is het grote voordeel voor onze partners. Het Xerox Rewards-programma is opgezet om lange termijn-relaties met onze partners in het verkoopkanaal te bouwen. Wij willen met hen samenwerken om hun business uit te breiden en het proces van kortingen te vereenvoudigen. Met Xerox Rewards kunnen onze partners heel eenvoudig delen in het succes van Xerox, dat vooral ontstond door de verbreding van ons programma aan oplossingen."

Xerox Office loopt voorop in de innovatie van kantoortechnologie en biedt het breedste assortiment aan A3 en A4 zwart/wit- en kleurenprinters voor werkgroepen. Daarnaast zorgt Xerox voor toenemende productiviteit door verbetering van multifunctionele apparatuur en het bieden van oplossingen voor documentbeheer.

Over Xerox Europe
Xerox Europe is de Europese organisatie voor de verkoop en levering van een belangrijke reeks producten, oplossingen en diensten van Xerox Corporation, aangevuld met gebruiksmaterialen en software. Het aanbod richt zich op drie hoofdgebieden: kleine tot grote kantoren, productie-omgevingen in de grafische en printing-industrie en services, waaronder consulting, systeemontwerp en -management en facilitaire diensten rond documentgerelateerde toepassingen.

Xerox Europe heeft productie- en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een R&D centrum in Grenoble (Frankrijk). Meer informatie over Xerox Europe is te vinden op www.xerox.com.

Xerox, The Document Company en het digitale X zijn handelsmerken van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen.


---

Deel: ' OEXerox Rewards¹ als ondersteuning voor het verkoopkanaal '
Lees ook