Carros

Officiële Nederlandse Ferrari-website on line

www.ferrari.nl

(10 oktober 2001)

Het jaar 2001 is tot dusver voor Ferrari buitengewoon goed verlopen. De verkoopresultaten breken alle records en voor het tweede achtereenvolgende jaar wisten Scuderia Ferrari in de Formule 1 de constructeurstitel en Michael Schumacher de rijderstitel op hun naam te brengen. Een andere goede ontwikkeling, nationaal, is de introductie van de website www.ferrari.nl. Deze enige echte officiële Nederlandse Ferrari-site, ontwikkeld onder onze auspiciën, zal ongetwijfeld spoedig hét trefpunt zijn voor de vele Ferrari-liefhebbers in ons land.

Natuurlijk zijn er al prachtige fabriekssites. Maar www.ferrari.nl is helemaal gericht op de Nederlandse Ferrarist. Ferrari heeft in Nederland altijd een bijzondere positie ingenomen. Vanaf het prille begin van het merk zijn er hier veel enthousiaste Ferrari-bezitters en
-liefhebbers, die met elkaar de passie en bewondering delen voor de vormgeving en techniek die iedere Ferrari zo bijzonder maken. Op de nieuwe site vinden zij informatie over de fabriek, over de roemrijke historie, de legendarische modellen en de onovertroffen autosportactiviteiten van 'il cavallino rampante'. Beknopt, overzichtelijk en helder verwoord. De website legt echter vooral de nadruk op de geschiedenis van het merk en op de organisatie van Ferrari in Nederland. Dus op importorganisatie Kroymans, op de eerste Ferrari in ons land en natuurlijk op de Ferrari Club Nederland. Liefhebbers kunnen er ook het aanbod van gebruikte auto's bij Ferrari Import Kroymans bekijken, evenals de officiële Ferrari- artikelen die in Hilversum kunnen worden aangeschaft. Uniek is bovendien de mogelijkheid voor Ferrari-bezitters om on line te informeren naar de beschikbaarheid van originele Ferrari- onderdelen in Hilversum.

Deel: ' Officiële Nederlandse Ferrari-website on line '
Lees ook